2024. május 2. - Zsigmond

Schwarzenegger árveréssel mentené meg Kaliforniát

A csőd szélén álló Kalifornia állam költségvetésének kiegyensúlyozására "garázskiárusítást" rendez az interneten keresztül Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó, hatezer tárgyat árvereznek el az eBay és a Craiglist honlapokon keresztül.
2009. augusztus 28. péntek 17:58 - HírExtra
Az állam 85 milliárd dolláros költségvetésében 26 milliárd dollár hiány halmozódott fel. Az Egyesült Államokban a gazdasági válság miatt ismét virágzó garázsbolhapiacokhoz hasonlóan, ahol az emberek a feleslegessé vált, vagy megunt dolgaikból szerveznek kiárusítást a házaik előtt vagy garázsaikban, a kaliforniai kormányzó is úgy döntött, hogy piacra dobja a szükségtelenné vált, vagy gazdátlan tárgyakat, s a bevételt az államkassza feltöltésére fordítja - adta hírül a BBC honlapja.

Bizonyos tárgyak eladása már a múlt héten megkezdődött, pénteken és szombaton azonban hatezer tételt kínálnak fel eladásra az internetes aukciós honlapokon. Hogy kedvet csináljon a vásárláshoz, és növelje értéküket, Schwarzenegger, az egykori hollywoodi szuperhős néhány gépkocsi napvédőjét saját aláírásával is ellátta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását