2024. május 16. - Mózes, Botond

Labancz Lilla forró nyaralása egy lánnyal - képekkel!

A nyáron már megfordult Balin és Mexikóban, mindkét helyet barátnőjével, Edinával kereste fel, ugyanis még az utazások előtt szakított szerelmével, Danny Blue-val.
2009. szeptember 1. kedd 15:57 - HírExtra
Az álompár rövid együtt járás után szakított is, de Labancz Lilla nem szomorkodott, mert Mexikóba utazott felejteni. Ezért sem Danny Blue-val indult a messzi tájra, hanem barátnőjével, Edinával repült a szépséges Cancun-ba. Amikor Lilla meglátta, hogy hova is utazott, úgy érezte egyenesen a Paradicsomba érkezett. A nyáron már volt része hasonló szépben, mert barátnőjével megjárták Balit is, de Mexikó még azt is felülmúlta.

Szakítás után boldogan

„Los Angeles a kedvenc városom, de Cancun is belopta magát a szívembe. Egyedül a nyelvvel volt problémám, mivel Mexikóban kevesen beszélik az angolt. De elővettem a minimális spanyol nyelvtudásomat és megértettem magam. A helyiek pedig elképedtek, hogy egy szőke európai lány ismeri a nyelvüket.” – mesélte Lilla, aki ezúttal is legjobb barátnőjével, Edinával repült a tengeren túlra.



Eredetileg Danny Blue kísérte volna el a szőkeséget, de pont az utazás előtt véget vetettek kapcsolatuknak. Barátságban váltak el, ezért nem is meglepő, hogy az egész nyaralás alatt sms-eztek. Könnyen megeshet, hogy ismét összemelegednek, ha így folytatják.

A pasizás most elmaradt

„Minden este buliztunk a helyi bárokban, ahol a pincérek óránként show-t rendeztek. Nem volt olyan hely, ahol ne ismertek volna bennünket. Miután éjszakába nyúlóan mulattunk, napközben csak sütkérezni volt energiánk az ötven fokos napon. Mindössze egyszer mentünk el jetski-zni, akkor is beleborultam a vízbe.” – mesélte az Álom.net főszereplője, aki azt is elárulta, hogy nem pasizni ment Mexikóba, de azt nagyon sajnálta, hogy egy helyes férfival sem találkozott.

„Bali után azt hittük, Cancun is tele lesz szörfös szépfiúkkal, de be kellett érnünk amerikai tinédzserekkel és mexikói öregekkel” – tette még hozzá nevetve Lilla.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását