2024. május 13. - Szervác, Imola

Nem kell a barátjának a szexis modell

Tegnap sokakat megdöbbentett a hír, hogy Tyra Bankst eljegyezték, de a mai napra ezt megcáfolta a szupermodell, mégsem kapott gyűrűt.
2009. szeptember 1. kedd 14:53 - HírExtra
Tegnap több médium is azt állította, hogy a híres szupermodell, Tyra Banks kezét megkérte üzletember szerelme, John Utendahl. Ugyanis egy nagyon szép gyűrűt láttak a harmincöt éves modell ujján, s mivel szerelmével már jó ideje együtt vannak, így mindenki eljegyzési gyűrűnek vélte a csodaszép ékszert.

Viszont a mai nap megcáfolta ezt a hírt a Topmodell leszek műsorvezetője. „Tyrat nem jegyezték el, ez csak egy középiskolás gyűrűje, amit szinte mindennap visel.” – közölte szóvivője a médiával. Ha tényleg így lenne, akkor eddig miért nem láttuk még soha ezt az ékszert a Victoria Secret szépségének az ujján?

Egy igazán komoly kapcsolat


Augusztus 29-én voltak két évesek, így ez még inkább csak okot adott arra, hogy a pletykák szárnyra kelhessenek. S a jeles nap után készült több fotó is a modellről, amiken ezt a csodaszép ékszert viseli az ujján.

Los Angelesben ünnepeltek a szerelmesek, egy exkluzív étteremben ebédeltek, s ekkor fotózták le az ujján a gyűrűt. Ennek ellenére a The Tyra Banks Show háziasszonya nem kívánja kommentálni az esetet. Lehet, hogy ő is az a fajta sztár, aki szeretné teljesen titokban tartani kapcsolatát, és a fejleményeket?
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását