2024. május 2. - Zsigmond

Havas megadta Molnár Anikónak

Anyagi gondjai támadtak Molnár Anikónak, ezért kénytelen volt Havastól pénzt kérni. Ő meg adott neki.
2009. szeptember 2. szerda 11:35 - HírExtra
Eddig még nem hozta meg a remélt hasznot Havas Henrik és Molnár Anikó számára a celebről szóló könyv.

„Alig több mint tízezer példányt adtak el az elmúlt hónapokban a Molnár Anikóról szóló könyvből” – árulta el Havas az egyik reggeli műsorban.

„Akik olvasták, azoknak tetszett. A gond az, hogy a könyvpiacon hatalmas körbetartozások vannak a kiadók, nyomdák, kereskedők és szerzők között. Már én is jó ideje kiszámláztam pár milliót, amivel tartoznak, de pénz azóta sem érkezett” – mondta szomorúan Havas.

Az egyik bulvárlap információi szerint közel tízmillió forintjára vár hiába a Tanár úr. Így persze Molnár Anikónak sincs pénze.

„Négyszázezer forintról van szó. Tény, az embereknek kevesebb jut a szórakozásra: megvesznek egy-egy könyvet és kölcsönadják” – fedte fel a pénztelenség titkát Anikó.

Pedig mind Havas Henrik, mind Molnár Anikó töretlenül dolgozik. A Tanár Úr például még nem adta ki a legújabb könyvét sem, pedig már befejezte a kéziratot.

„Megvárom vele a válság végét. De ne higgye senki, hogy engem mindig csak a pénz motivál. Újságíró és üzletember vagyok. Számos olyan munka van, amelyet pusztán szerelemből csinálok: ilyen például a Playboy októberi számának Dávid Ibolya interjúja, vagy a Klub Rádióban vezetett műsorom, amelyben könyvekről beszélgetek. Ezeket jelképes összegért vállaltam” – vázolta sanyarú sorsát Havas.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását