2024. május 6. - Ivett, Frida

Pucéran és szőrösen pózol a botrányhősnő - képpel!

Az egyik magazinnak ismét levetkőzött Lady Gaga, a képen teljesen meztelen, de azért egy fehér szőrpamacs eltakarja a kényes részeket.
2009. szeptember 2. szerda 16:21 - Kővári Adrienn
Ismét megtette az énekelni nem éppen tudó Lady Gaga, hogy levetkőzött. Már számolni sem lehet hányszor pózolt meztelenül a magazinokban, de ő mindig azt állítja magáról, hogy annyira tehetséges énekes, egy igazi kis ikonnak tartja magát.

Ezért sem érti, senki sem, hogy ha tényleg így van, akkor miért kell mindig ily módon is felhívnia az emberek figyelmét? Ráadásul nemcsak erotikus, művészi képeket készített magáról, hanem előszeretettel vonaglik a színpadon is lenge öltözetben.

Férfiasan szexis?

Egyik koncertjén, nem is olyan régen, annyira rövid volt a szoknyája, hogy az emberek beláttak alá. Ráadásul egy nagyon érdekes dolgot láttak a lába között az énekesnőnek. Leginkább egy férfi nemi szervhez hasonlított az, amit látni lehetett, azóta sem tudni, hogy valójában férfi lenne-e Lady Gaga.

Bár ő váltig állítja, hogy nő. Igaz egyszer bevallotta, hogy biszexuális, majd azt, hogy leszbikus. Barátjával is szakított, így már senki sem tud eligazodni az énekesnő nemiségén. Most a V Magazine kedvéért dobta le ruháit, s takarta el kényes testrészeit egy nagy szőrpamaccsal. Ez a kép sem lett a legszebb róla, többen sem értik, hogy miért kell őt ennyire erőltetni.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását