2024. május 5. - Györgyi

Gianni-nak alaposan meggyűlt a baja Paris Hiltonnal

Alaposan bekavart fogadóbizottságának Paris Hilton, aki tíz kísérőjével, többek között a szépségre piócaként tapadó firkászokkal érkezett tegnap Budapestre. A Hilton-klán etetését például a népszerű olasz vendéglátós, Gianni vállalta. De csúnyán megbánta.
2009. szeptember 3. csütörtök 08:45 - HírExtra
Az Amerikában élő botrányhősnő a jelek szerint teljesen el van szállva, avagy pestiesen szólva: jó dolgában már azt se tudja, mit csináljon. Paris egy közönséges butikmegnyitó alkalmával tett villámlátogatást fővárosunkban, amely történetesen az ő kollekcióját is kínálja majd.

A program szervezői ugyan a lehetőségeik szerint fel voltak készülve, hogy a lehető legnagyobb luxust biztosítsák a botránydíva számára, - például Budapest egyik, ha nem a legdrágább hotelében foglaltak neki lakosztályt, - ám Paris érkezése után nem sokkal rá kellett jönniük: ez mind semmi.

Paris kisasszony ugyanis egy potom négy oldalas kívánságlistával viszonozta a szervezők figyelmességét. A luxuslajstrom (amit a HírExtra munkatársa legalábbis aranyozott papírra ezüsttintával írva képzel el) aztán földöntúli vágyakkal volt tele, amire talán még Paris megamilliárdos, a Hilton-szállodaláncot az unokájára hagyó nagyapja sem gondolt.

Kezdve azzal, hogy a szöszi szépség mindenhol hajlandó volt elaludni, csak a róla elnevezett budapesti hotelben nem. Két férfi, és egy női testőrt is rendelt maga mellé (érdekes felállás!), valamint Limuzin helyett fekete, lesötétített üvegű Mercedest és egy GM Jeep terepjárót.

„Elképesztő!„ – fakadt ki a Borsnak Gianni, a sokat megélt olasz származású vendéglátós-műsorvezető, aki – alighanem először és utoljára – elvállalta a Paris-pereputty etetését.

„Olyan dolgokat kért, amelyekkel alaposan feladták a leckét. Homár, más rákok, energiaitalok, olasz narancslé, amely Kaliforniában termett és csak Amerikában forgalmazott narancsból készül, na meg hetvenhétezer forintos tequila, bio csirke, sushi, mézes- mustáros szószok, földimogyorókrém, és csupa olyan különleges és drága dolog, amelyért a világot körbe kellett telefonálni!” mesélte a megrökönyödött műsorvezető.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását