2024. április 23. - Béla

Ön gyorsabb, mint Pirner Alma?

Ön mennyi időt tölt a gardrób előtt egy szál törcsiben a megfelelő ruhát keresve. Pirner Alma sztriptíz világbajnok most elmeséli, neki mennyi idő kell a készülődéshez.
2009. szeptember 3. csütörtök 07:45 - Zelenij Linda
A nők többsége naponta legalább néhány percet áldozz arra, hogy megtalálja a megfelelő kosztümöt a munkahelyére, a tökéletes ruhát a randira, sport cuccot az edző terembe és így tovább.

Habár napi 10-15 perc, amit a szekrény előtt töltünk, egyátalán nem nevezhető soknak, ám kicsit utána számolva kiderül, hogy ez egy élet során 287 napot tesz ki. Kutatások azt bizonyítják, hogy átlagban egy nő hétköznap 16 percet tölt a megfelelő ruha kiválasztásával, hétvégén pedig csak 14 percet.

A felmérés eredményeiből kiderül - amiben 2490 nő vett részt - hogy a nők a legtöbb időt ruha kiválasztással ünnepi vagy hivatalos események előtt töltik, ami 36 percet jelent, de jelentős időbe telik egy esti program előtti öltözködés is, ami átlag 20 percet rabol el a hölgyek életéből. Utazás előtt a megfelelő ruhaneműk összeválogatására pedig majdnem egy órát, azaz 52 percet jelent (ám ebben nincsen benne a pakolásra szánt idő).

Megkerestünk egy ízig-vérig nőt, Pirner Alma sztriptíz világbajnokot, hogy mit szól a tanulmányhoz és ő mennyi időt tölt el ruhái kiválasztásával.

Egy átlagos hétköznap mekkora hangsúlyt fektetsz arra, hogy mit veszel fel? Volt már olyan, hogy többször átöltöztél indulás előtt?

Pirner Alma
Alma 1981. június 18-án született Budapesten.
2002. augusztusában ő volt a Hustler magazin első magyar címlaplánya. 2004 áprilisában megalapította a 9 és 1/2 hét sztriptíz és chippendale tánciskolát. Október 25-én pedig a Dollhouse tánciskolát nyitotta meg. 2005. júniusában kiadta a Sztriptíz Aerobik dvd-jét, novemberben a Miss-Stripper Europen championship-en közönségdíjas. 2006 márciusában a CKM címlapján pózolt. 2006 novemberében első helyezést ért el a Miss Nude Canada sztriptíz világbajnokságon. 2009. júniusában pózolt a Playboy magazinnak.

Munkakör: show és erotikus táncos, modell, tánctanár
Beszélt nyelvek: angol, spanyol, olasz
Hobbi: tánc, mozi, utazás, agarak, chihuahua
Háziállatok: 2 olasz agár, chihuahua
Kedvenc ital: Mojito
Kedvenc étel: Sushi
Kedvenc zene: RnB, Black Music
Kedvenc filmek: Thrillerek
Kedvenc írók: Mario Vargas Llosa, Martina Cole, Márai Sándor
Külföldi referenciák: Hustler, Penthouse, Playboy, Boss Magzine
A hétköznapokon is nagy hangsúlyt fektetek a megjelenésemre, mivel nemcsak tanítok, de gyakran megyek interjúzni, vagy éppen tárgyalni. Amikor csak táncóráim vannak, akkor lezserebbre veszem a figurát és egy sima farmer, póló kombinációval is megelégszem, az edzéshez úgyis át kell öltöznöm.

Szerintem a legtöbb nővel gyakran előfordul, hogy elképzel valamit mielőtt felveszi, majd a tükörbe nézve nem azt látja amit szeretne így átöltözik. Velem is gyakran előfordul, hogy többször átöltözöm.

A felmérés szerint egy randi előtt átlagban a nők 20 percet töltenek ruhaválasztással. Nálad ez mennyi időt igényel? Egyátalán milyen ruhát preferálsz egy randira?

Sminkkel, hajjal és öltözködéssel együtt 1-1.5 órát biztos igénybe vesz a készülődés, így a 20 perc, csak a ruha választásra reális, sőt akár több is lehet. Egyébként általában a klasszikusan nőies ám diszkréten szexis darabokat kedvelem, ami természetesen függ a randi helyszínétől és persze az évszaktól is. Ám a magas sarkú cipő számomra minden esetben elengedhetetlen.

Egy fontos esemény előtt meddig tart nálad a megfelelő szerelés összeállítása? Esetleg van, aki segít neked a tökéletes megjelenés elérésében?


Klasszikus értelemben vett stylistom nincsen, ruháimat és a megfelelő kiegészítőket magam találom ki. Ha egy nagy rendezvényre készülődöm, akkor néha előfordul, hogy kikérem egy jó barátnőm véleményét is, aki egyébként divattervező. És természetesen már jó pár nappal előtte pontosan tudom, milyen ruhát fogok viselni, és hozzá milyen táskát, cipőt valamint egyéb kiegészítőt.

Bár örök kedvenc és alap darabjaim nekem is vannak, például az LBD (little black dress), azaz a kis fekete ruha - ami egy nő szekrényéből sem hiányozhat - amiből nekem több is van, különféle fazonokban. De ugyanúgy bármikor el lehet sütni az elegáns, klasszikus fekete nadrágot (nem farmer), de jól érzem magam egy csinos kis ceruzaszoknyában egy szép garbóval párosítva.

A tanulmány szerint a pakolás előtti ruha válogatás a legtöbb nőnek 52 percet vesz el az életéből. Nálad is ilyen nehezen megy a készülődés az útra?

Általában sokat és sok bőrönddel utazom, így már kialakult nálam egy alap rutin. hála a ennek egy bőröndöt könnyedén összepakolok mindenestül akár 45 perc alatt is,bár ez nyilván annak a függvénye is, hogy nyaralni vagy fellépni megyek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását