2024. április 26. - Ervin

"A pina hatalom!"

Megan Fox nem bírja türtőztetni magát, és nem telik el úgy nap, hogy valami "értelmeset" ne mondana, amit aztán szárnyra kap a bulvársajtó és világhír lesz belőle.
2009. szeptember 4. péntek 12:29 - HírExtra
Megan Fox szerint a nők azért tudnak uralkodni a férfiakon, mert nekik van vaginájuk, a férfiak pedig folyton csak a szexre gondolnak. Ez nagyjából olyan „ősi bölcsesség”, mint az, hogy a lónak négy lába van, mégis megbotlik: mindenki tudja, és egyébként is közszájon forog.

Ha már a közszájról van szó, a leszbikus kalandokat is bevállaló, nemrég a világ legdögösebb nőjének megválasztott Megan állítása szerint ő valójában egy kezén meg tudja azokat a férfiakat számolni, akik látták már őt meztelenül. A pletykák szerint ekkor számológép van abban az egy kezében.

– Csak játszom a pasikkal, fogalmuk sincs arról, hogy kikezdek-e, vagy csak a bolondját járatom velük - nevetgélt a barna szépség. – A vége pedig az, hogy a magukat erősnek hívő férfiak siránkozva nyalogatják sebeiket.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását