2024. május 14. - Bonifác

Osztert Kapocsra cserélte a Fradi vezér

Oszter Alexandra valószínűleg hoppon marad. Bár Berki Zoltán, a Fradi Zrt. vezérigazgatója megnősül a menyasszony úgy fest, hogy Kapócs Zsóka ex-szépségkirálynő lesz.
2009. szeptember 7. hétfő 10:59 - Zelenij Linda
„Összeházasodunk!” – újságolta boldogan egy fodrászszalonban Kapócs Zsóka és Berki Krisztián, tudta meg a Bors. Ráadásul, sem az időpont, sem a helyszín nem változott, csak annyi, hogy Alexandra helyett Zsóka lesz az ifjú ara.

„Berki Krisztián és Kapócs Zsóka bejött az üzletbe, önfeledten nevetgélt, és Zsóka lelkendezve mesélte, hogy mégis megtartják Krisztián meghiúsult esküvőjét, csak nem Oszter Alexandrával, hanem vele. Azt mondták, hogy ha már lekötötték az időpontot és a helyszínt, akkor kihasználják az alkalmat, és összeházasodnak”- mesélte egy fül- és szemtanú.

Az ifjú pár közeli barátja elmondta, hogy - „Zsóka és Krisztián rövid kapcsolatában volt egy mélypont, amikor Zsóka kirúgta a Fradi vezért, aki viszont egy méregdrága jegygyűrűvel engesztelte ôt ki. Mindketten komolyan gondolják a házasságot, és leendő esküvőjükről már Kamarás Iván is értesült”.

Egyébként Kapócs Zsóka korábban Kamarás Iván, színész jegyese volt, ám a jegygyűrűt állítólag már vissza is adta exének és Berkitől kapott méregdrága ékszert viseli az ujján.

„A magánéletemről semmit nem vagyok hajlandó mondani „ – válaszolta kérdésünkre Zsóka, aki cseppet sem lepődött meg azon, hogy a tervezett lagziról kérdeztük.

Oszter Sándor színész, az egykori apósjelölt sem volt hajlandó nyilatkozni, a kikosarazott menyasszonyt, Alexandrát pedig nem érték el. Egyébként az a hír járja hogy, annak idején Oszter Alexandra szakított a vőlegényével, mert a fülébe jutott, hogy Berki túl sokat legyeskedik Kapócs Zsóka körül.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását