2024. május 19. - Ivó, Milán

Megkezdődött a Fidesz-évadnyitó

Pénteken három óra után megkezdődött a Fidesz politikai évadnyitó gyűlése Budapesten, a Millenárison; a rendezvényen a napi aktuális kérdéseket és az elkövetkező időszak feladatait tekintik át.
2009. szeptember 11. péntek 15:49 - HírExtra
Az országos gyűlésen - amelyen csak meghívóval lehet részt venni - a pártpolitikusok mellett megjelentek többek között a fogathajtó Lázár-testvérek, Kun Miklós történész, Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdázó, a szintén olimpiai bajnok Czene Attila úszó, Széles Gábor vállalkozó, laptulajdonos, Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Köre elnöke, Giró-Szász András politológus, Nemcsák Károly színművész, Balázs Péter színművész, Csoóri Sándor költő, Pintér Sándor, az Orbán-kormány egykori belügyminisztere és Chikán Attila közgazdász.

A gyűlésre országgyűlési képviselők, választókerületi elnökök, önkormányzati, helyi és megyei tisztviselők kaptak meghívást - mondta el korábban az MTI-nek a Fidesz helyettes szóvivője. Cser-Palkovics András közlése szerint az országos gyűlésen napi aktuális kérdéseket tekintenek át, és a következő hetek-hónapok feladatait is számba veszik majd.
A rendezvényt - Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének és Kósa Lajos, Debrecen polgármesterének, a Fidesz alelnökének beszéde után - Orbán Viktor pártelnök felszólalása zárja majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását