2024. május 2. - Zsigmond

Toncsi felháborodott a vádakon

Katának bele kell nyugodnia, hogy férje már más nő oldalán is boldog volt – mondta epésen Hajdú Péter volt barátnője.
2009. szeptember 12. szombat 09:55 - HírExtra
Bálint Antóniát tegnap nem kétéves kislánya, hanem a telefon ébresztette, mert a Bors cikke nyomán reggel hét órától kezdődően mindenki arra volt kíváncsi, milyen Hajdú Péterrel kapcsolatos fotók, történetek vágták ki a producer feleségénél, Sarka Katánál a biztosítékot. Toncsi értetlenül áll a dolog előtt.

Toncsi szerint Katának örülnie kellene, hiszen Hajdú Péter elvette őt, és van egy gyönyörű kislányuk, Noémi

– Semmilyen képet nem mutogattam semmilyen tévéműsorban! Milyen érdekem fűződne ehhez? – dúlt-fúlt Toncsi, aki mindjárt válaszolt is erre a kérdésre.

– Nem azért szakítottam három éve Hajdú Péterrel, hogy most ilyesmivel álljak elő. Van egy szép gyermekem, harmonikus életet élek, vagyis egész más dolgok foglalkoztatnak. Sarka Katának is azt ajánlom, ha ugyan elfogad egy idősebb nőtől tanácsot, hogy ne a múlttal törődjön, mert azon már úgysem lehet változtatni. Bizony bele kell nyugodnia, hogy Hajdú Péter más nő oldalán is boldog volt. Kata csinos, immár férjezett nő, van egy csodálatos babájuk, és jobban tenné, ha a jövőt tervezgetné, mondjuk a következő gyereket, ahelyett, hogy valótlanságot állít. Persze az is lehet, hogy félreértett valamit.

Bálint Toncsi ráhibázott. A Bors megtudta, hogy a Reflektor Tv egy évekkel ezelőtt készült filmecskével illusztrálta kedd esti műsorát. Ezt tudattuk Sarka Katával is, aki nem módosította álláspontját, vagyis továbbra is fenntartja nem éppen hízelgő véleményét Bálint Antóniáról.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását