2024. április 18. - Andrea, Ilma

Akinek Michelle Pfeiffer is megvolt

Al Pacino, Hollywoood ünnepelt sztárja sohasem vesztegette az idejét: kisgyermekkora óta a színészi pályára készült, mellesleg pedig Madonnától Michelle Pfeifferig mindenki megvolt neki…
2009. szeptember 17. csütörtök 09:30 - HírExtra
Nők százai küzdöttek Al Pacino-ért, mégsem bírta egyik sem megfogni – írja a mai Bors. A világszerte ünnepelt filmszínész sanyarú gyermekkora ellenére sohasem ragadtatta magát őrültségekre.

Mint kiderült, Pacino legérdekesebb alakítására, az Egy nő illata című szuperprodukcióra készült életében a legtöbbet. Elmondása szerint keményen tréningezett, és hatalmas kihívásnak tartotta, hogy egy vak ember életét kell eljátszania.

Hogy minden porcikájával hiteleset alkosson, Pacino a film és a forgatások előtt rengeteg időt töltött vakok között. Bekötött szemmel járt-kelt és gyakorolta a sötétben való tájékozódást és mozgást –írja a bulvárlap.

„Azt hiszem, a színészek, hosszú és fájdalmas folyamat árán, érzelmi atlétákká válnak. Csak csinálják és csinálják, nincs megállás, a szerepet fel kell venni, ahogy a távot le kell futni. Rámegy a magánéletük, hogy valami maradandót alkossanak” – mondta egyszer a sztár, akinek megérte a sok szenvedés, hiszen az Egy nő illatáért végre elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is.

Furcsa mód azonban épp a munkatársunk által az imént ráaggatott „sztár” jelzőt utálja a legjobban. Mint vallja, ki nem állhatja, ha csillagként aposztrofálják.

„Nem vagyok sztár, színész vagyok! Sztár az, akinek Hollywoodban van villája szív-alakú medencével a kertben. Szerintem pedig mindez lószart se ér!” – adott Pacino csípős választ a Los Angeles-i szerencsevadászok egyikének kérdésre egyszer a végtelen szerénységéről ismert színész.

S, hogy mi a helyzet az isteni Michelle-el?

Al el volt ájulva Michelle természetes szépségétől és kisugárzásától. Michelle pedig Pacino nagy tisztelője és rajongója volt, az egész forgatást együtt töltötték – vallott a színészrománcról egy stábtag az egyik szuperprodukció forgatása után.








Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását