2024. április 26. - Ervin

Kifosztották Al Pacino-t!

A sztárszínész állítólag mindig is azt mondogatta: nem nősülök meg, mert így legalább biztosan nem kell elválnom. Ennek ellenére mégis vesztésre áll a gyengébbik nemmel folytatott küzdelemben…
2009. szeptember 18. péntek 08:52 - HírExtra
Mint a pénteki Bors írja, Al Pacino végzetét egy Beverly D’Angelo nevezetű szőkeség okozta. A szépség semmit sem bízott a véletlenre, és a jelek szerint a türelemmel sem áll hadilábon. De haladjunk szépen sorjában!

Beverly és Pacino 1988-ban, egy hollywoodi meghallgatáson találkozott először, s a lány nem kevesebb, mint nyolc évet várt arra, hogy összejöjjön a sztárral. Rossz nyelvek szerint Beverly nagyon okosan kivárta, amíg Pacino kiéli magát és úgymond lehiggad, és csak ezután hajtott rá.

Miután összejöttek, sokáig úgy éltek, mint hal a vízben: boldogan és főleg csendesen, mindenféle botrányoktól menetesen. Az idő múlásával azonban egyre többeknek szemet szúrt, hogy az álompár bizony nem a házasság szent kötelékében egyesült, holott időközben már ikreik is születtek. „Nem nősülök meg, mert így legalább elmondhatom, hogy soha nem váltam el” – mondogatta tréfásan a sztár, ám jókedve nem tartott sokáig.

Egymásra találásuk után mindössze két évvel már megromlott kapcsolatukról szóló hírek láttak napvilágot. Nem is váratott soká magára a nagy bejelentés: „Külön utakon folytatjuk.”

A külön utakon való elindulás azonban nem ment simán. A gyerekek elhelyezésén például hosszan civódott az egykori álompár: míg Beverly váltig állította, hogy Al nem tartja be a megbeszélt látogatási időpontokat, addig a színész azzal vádolta volt kedvesét, hogy ex kedvesét csupán vaskos pénztárcája érdekli.

„Beverly a gyerekeket használja fel a mocskos játékához. Szeretne hatalmas vagyonnal kilépni a kapcsolatból, és ezt csak így érheti el, mivel Al nem vette el feleségül” – mondta Pacino.

Az ügy végül a bíróságon kötött ki, amely kerek perec kimondta: a gyerkőcöket közös felügyelet alá kell helyezni, Beverly-t pedig busás járandóság illeti meg a közös élet hozományaként…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását