2024. április 19. - Emma

Mocskolódás: Havasra keni műsora bukását Vágó

Másra hárítja a TV2-n futó új műsora bukását Vágó István: a megkopott erejű kvízmester be is szólt Havas Henriknek.
2009. szeptember 18. péntek 10:27 - HírExtra
Vágó azt kifogásolta, hogy Havas úgy mondott véleményt a TV2-n nemrég indított műsoráról, a Párbaj című kvízműsorról, hogy mindössze öt percet látott az egyik legelső adásból.

„Hogy illik véleményt mondani egy első műsor öt perce alapján? Havas újságírást oktat, ismernie kell az etikettet. Ha én öt percet látok egy Havas-műsorból, annyit látok, hogy izzad. Miért nem nézte tíz percig? Kijelentette, hogy meg fog bukni. A sajtó meg nem kis kárörömmel vetette rám magát, az eddig kedves kollégák is" – mesélte Vágó az Esti Frizbi felvételén.

Persze másra fogni mindig egyszerűbb az ilyen bukásokat…

„Negyven adásra szerződtünk, és ez egy olyan formátumú játék, amely a világ számos országában nemrég indult el, mindenütt egy picit más, így még a végleges verzióját sem találták meg” – magyarázkodott tovább Vágó.

A nagy bajt az is jelzi, hogy Vágó tudja, változtatnia kell a produkción: „Dolgozunk az esetleges módosításokon, és a negyven adás után megbeszéljük a tapasztalatokat, levonjuk a következtetéseket. Aztán kiderül: így vagy máshogy folytassuk-e, esetleg új műsorral jelentkezzünk”.

Vajon mit szól mindehhez Havas?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. szeptember 19. 15:01
Hát igen ez így igaz!Sajnálom hogy a Vágó úr egy ilyen sikeretlen műsort készített.Én megpróbálkoztam kétszer megnézni,de abszolute nem
kötött le.Nem úgy a régi műsora,az igen sikeres volt.Az meg a Fábrinak lessz bukás.Kár a Vágóért,én nagyon tisztelem,és nagyra tartom,de tényleg gyenge ez az új " párbaj" !
Vakhangya
2009. szeptember 18. 19:11
csa-csa és nante2!
Teljesen igazatok van, én is így érzem. Egyedül azt nem értem, hogy Vágó úr ezen nem gondolkodott el. Miért nem kérdezik meg soha a nézőket? Jaaa, mert minket a kutya sem érdekel? A szponzorok, a reklámok, meg az "omlósz" húsok a lényeg?
csa-csa
2009. szeptember 18. 14:06
Az fel sem merül Vágóban,hogy unalmas a műsora? Az első adást kb.15 percig néztem.Elég volt.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását