2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mónikának vigyáznia kell, vagy...

A Mónika showt nem olyan régen büntette meg a médiahatóság, a benne előforduló erőszak miatt. De ez most is folytatódik.
2009. szeptember 25. péntek 09:49 - HírExtra
Óvatosnak kell lennie Erdélyi Mónikának, a show vezetőjének. Az ORTT súlyosan megbüntette a műsorát, a sok erőszak és brutalitás miatt, mert a gyermekek fejlődésére nézve káros lehet. (Nem beszélve a társadalom általános negatív befolyásolásáról.)

Azóta ugyan nem láthatóak verekedések és nem hallhatóak a káromkodások, de ez nem jelenti azt, hogy ezek teljesen megszűntek volna. Sokak szerint az RTL Klub egyik legprimitívebb műsorából ugyanis mostanra inkább kivágják ezeket a jeleneteket, minthogy újra büntetés legyen a vége. Így azonban éppen a „varázsát” vesztheti el.

A vágás persze megelőzhető lenne, ha a műsor színvonala emelkedne. Ebben meg is állapodott az ORTT és a két nagy kereskedelmi csatorna. Belátták, hogy a délutáni talkshowkban vissza kell szorítani az elharapódzott erőszakot. A szereplők azonban nincsenek tisztában az etikai kódex minden pontjával. A Bors úgy tudja, hiába minden, ők ugyanúgy csépelik egymást, ahogy eddig.

A Mónika show készítői ezért óvintézkedéseket vezettek be. „A felvételek alatt sajnos most is előfordul agresszió, ám ez nem látható a képernyőn. Ez is igazolja, hogy bár sajnos a konfliktusok gyakran tettlegességig fajulnak, ezeket nem a műsorkészítők rendezik meg” – mondta Mónika a Borsnak.

„Sosem volt célunk botrányokkal aratni. Problémamegoldó show az enyém, a szerepem pedig mindig is a békítés és az ellentétek kibeszélése volt” – tette hozzá a házigazda.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását