2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tekvondós parádé Budapesten

Parádés műsorral szolgált péntek esti budapesti bemutatóján a dél-koreai tekvondóválogatott.
2009. szeptember 26. szombat 07:43 - HírExtra
A Nemzeti Sportcsarnokban hatalmas érdeklődés mellett rendezték meg az olimpiai programban is szereplő küzdősport, a több mint 2000 éves múltra visszatekintő harcművészet őshazájából érkezett csapat látványos gáláját.

Tóth Balázs, a világbajnoki bronzérmes magyar tekvondós értékelése szerint a vendégek több újdonsággal is előrukkoltak. „A különböző világversenyek során többször volt alkalmam végignézni a látványosabbnál látványosabb bemutatókat. A koreaiak számítanak a legjobbaknak ebben a műfajban, és ezúttal is kitettek magukért. A különböző zenés betétektől kezdve az ugró-forgó töréstechnikákig mindent láthattunk. Örülök, hogy vasárnap ezzel a csapattal lesz közös edzésünk” - mondta a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának Tóth, aki a magyar válogatott tagjaként két hét múlva utazik ki az idei vb-re, melynek Koppenhága ad otthont.

A pénteki gálán részt vett Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, aki a rendezvény egyik fővédnöke volt, és Simóka Beáta sportszakállamtitkár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását