2024. május 8. - Mihály

Lollobrigida 82 évesen is szereti a szexet

Gina Lollobrigida 82 éves, de még mindig olyan szenvedélyekkel van tele, úgy falja az élet örömeit, mint egy fiatal. Nemrég gyarapodott számos elismerése egy új díjjal, ennek kapcsán beszélt érzéseiről.
2009. szeptember 28. hétfő 12:19 - HírExtra
Lollo a Római Filmünnepen kapott életműdíjat, de azt mondta egyáltalán nem érdekli már az elismerések sora, van már neki elég belőle. Jobban zavarja, hogy filmes karrierje mellett nem veszik észre képzőművészeti tehetségét.

„Soha nem voltunk vetélytársak! Mindenki ilyen hülyeségeket kérdez tőlem! Elmondtam már többször, hogy Sophia és én mindig is különböztünk, ezért nem volt köztünk harc! Míg én szobrokat készítek, ő naptárakban pózol, de persze, ez nem baj” – reflektált a Sophia Lorennel való örök rivalizálás hírére a sztár.

Lollo hozzátette, hogy nem szívesen beszél a publikumnak és az újságíróknak magánéletéről, korábban kapcsolatát is ez tette tönkre. Három évvel ezelőtt már megvolt a kiszemelt áldozat, egy spanyol férfi – aki egyébként 31 évvel fiatalabb Lollobigidánál - , de a pletykák miatt nem tartották meg az esküvőt.

A filmünnep kapcsán a színésznő hozzátette: „én ma is szenvedélyes vagyok és imádom a szexet! Tele vagyok vágyakkal, ezért is készítek szobrokat és fotózom is! Kár, hogy erről nem igen emlékezik meg senki. Pedig mára képzőművésznek tartom magam, nem pedig színésznőnek”.

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását