2024. május 20. - Bernát, Felícia

Szorcsik H. Viki az éhhalál szélén

A Jóban Rosszban ifjú sztárja hiába éhes állandóan, mégsem tud enni, ezért lassan „elfogy”. Bár bevallása szerint is komoly problémákkal és fájdalmakkal küzd, egyelőre mégsem tud segíteni magán.
2009. szeptember 28. hétfő 10:05 - Zelenij Linda
Szorcsik H. Viktória, az ifjú színésznő kórosan sovány. A Jóban Rosszban fiatal üdvöskéje bevallotta: étvágytalansága elviselhetetlen fájdalmakat okoz neki, de nem képes változtatni kétségbeejtô állapotán.

A Jóban Rosszban fiatal színésznője képtelen megküzdeni igencsak súlyos étkezési problémájával, amely komoly testi és lelki fájdalmakat is okoz számára. A sorozatsztár megdöbbentően sovány. Három hónap alatt újabb öt kilót adott le jelenleg 170 centi magas és mindössze 44 kiló. Hiába szeretné, egyszerűen nem csúsznak le a falatok a torkán.

„Nagyon, de nagyon éhes vagyok szinte egész nap, de hiába próbálok, egyszerűen nem tudok enni. Fáj a gyomrom, fáj mindenem, reggelente, amikor felkelek, szinte összecsuklik a testem. Ma reggel is egy szelet kenyér felét tuszkoltam le a torkomon, több nem ment. Kívánja a szervezetem a táplálékot, csak nem tudom bejuttatni” – mesélte megtörten a színésznő.

A sorozatban Bencsik Beát alakító Viktória tudja, hogy nagy a baj. Óránként kellene valamit rágnia, de rengeteg elfoglaltsága miatt egyszerűen elfeledkezik az evésről. Ennek következtében összeszűkül a gyomra, és nem tud annyit enni, amennyit kellene.

„ Minden este ezen gondolkozom, hogyan tudnék magamon segíteni. Szörnyen érzem magam, nem tudom elviselni a testem, nem szeretek vékony lenni. Őszintén mondom, szívesen lennék duci, csak ne ilyen sovány” – mondta a Jóban Rosszban tizenhét éves sztárja.

Vikit sok mindenben korlátozza az aggasztó súlyveszteség. Nem vehet fel akármilyen ruhát, nem talál magának csizmát, és a barátai is hiába hívják strandolni, kibújik valamilyen indokkal, mert nem szeret fürdőruhában mutatkozni. Az életében minden a kóros soványsága körül forog.

„ Sajnos nem ismerek jó dietetikust, és időm sincsen szakembert keresni, ezért mások segítségét kértem. Remélem, akad olyan étkezési tanácsadó, aki segít rajtam, és végre megváltoztatja az életemet” – árulta el nagy vágyát Viki.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását