2024. április 29. - Péter

Meztelen Claudia - szaftos megjegyzések

Elődei féltik Liptai Claudiát a Playboyban hamarosan megjelenő meztelen fotói miatt.
2009. szeptember 29. kedd 09:15 - HírExtra
A héten kerül az újságosokhoz Liptai Claudia címlapképével a Playboy. A nyuszis magazinban számtalan meztelen fényképet nyálazhatnak át azok a kedves olvasók, akik már alig bírják visszafogni magukat, hogy lássák a dundi celebet.

A sokak által vörös démonnak titulált családanyát a magazinban meztelenül pózoló elődei a történet árnyoldalára is felhívják a figyelmet. Zalatnai Sarolta szerint „hatalmas lelki trauma a meztelenkedés egy olyan nőnek, aki nem ebből él”. Mégis Cini fotói csúcsbevételt jelentettek az újságnak.

Cini a Borsnak elárulta, sokat gondolkozott a felkérésen. Komoly félelmei voltak, hogy a koncertjein majd mindenki a meztelenségére lesz kíváncsi. Ráadásul akkor volt a lánya 14 éves volt és egyáltalán nem volt mindegy, mit szól hozzá. De Claudiának sok sikert kíván.

"Belekötnek majd"

Molnár Anikó az irigyek megjegyzéseitől félti Claudiát. „Szerintem bele fognak kötni mindenbe, de ezt ne vegye magára, mert az emberek ilyenek. Azoktól fog kapni kritikát, akik a külsejük miatt nem kerülhetnek az újságba, és azoktól, akik hiába szépek, nem keresik őket. Nekem nem volt gyermekem, független voltam, de ő családanya, valószínűleg bántani fogják emiatt” – mondta Anikó.

Kárász Róbert az elsők közt lehet, aki megveszi a lapot. Claudia műsorvezetőtársa, alig várja már hogy legeltethesse a szemét kollegájának domborulatain. „Reggelente méregetem, és látom, hogy kivirult, formás lett. Amikor elárulta, hogy mindent meg fog mutatni a fotókon, épp egy mélyen kivágott felsőt viselt, nem csoda hogy beindult a képzeletem, fantáziálgattam, hogy milyen lehet ruha nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki meztelenül a vörös démon” – nyilatkozta Kárász.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. október 3. 07:19
valószínűleg bántani fogják.-Már miért bántanák?Legfeljebb irigykednek rá,nők!
thurvj97
2009. szeptember 30. 04:39
Miért,mit várt? Csak azt kapja, amit megérdemel.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását