2024. április 20. - Tivadar

Eva Longoria ismét férjhez akar menni

A Született Feleségek latin szépsége úgy határozott, hogy szeretne ismét oltár elé állni, mert úgy érzi, hogy 2007-ben tartott esküvőjét- Tony Parker kosarassal – elkapkodták.
2009. október 1. csütörtök 12:29 - Zelenij Linda
Eva Longoria a Született Feleségek egyik asszonykája úgy érzi, hogy ismét szeretné kimondani a boldogító igent. Az igaz, hogy a sorozat Gabriell Solisának már 2007-ben bekötötték a fejét, ám ő mégis szeretné átélni ama csodás pillanatot, amikor Tony Parkerrel összekötik az életüket örökre.

„ Olyan, mintha tegnap lett volna az egész.” - emlékszik vissza esküvője napjára. -  „Szeretnénk újra összeházasodni. Az egész olyan gyorsan történt, és annyi felesleges dologra költöttünk, hogy a végén teljesen idegen volt az egész. „

A kétnapos esküvőre 2007.07.07-én került sor Párizsban, és a lakodalom két napon át tartott. Eva Longoria az első napon a polgári szertartáson egy rózsaszín buklé Chanel miniruhában jelent meg az anyakönyvvezető előtt, a szombati nagy napon pedig egy selyemgyapjúval, valamint selyemmel kombinált, ezüst szállal átszőtt menyasszonyi ruhát viselt. A hatalmas uszály, amivel megtoldották a ruhát másfél méter hosszú volt. A szombati esküvői ruhát egyébként Angel Sanchez divattervező álmodta meg.

Eva Longoria
- eredeti neve Eva Jacqueline Longoria
- 1975. március 15-én született Corpus Christi, Texas államban
- 1998-ban Miss Corpus Christi-nek választották
- egyszer azt nyilatkozta, szívesen randizott volna Brad Pittel
- kedvenc színésze Kiefer Sutherland, akivel jó barátságban van
- a Pussycat Dolls táncosa volt
- véleménye szerint, az első randis szex olyan dolog, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia
- kiskutyáját Jinxynek hívják
- állítása szerint ötnél kevesebbszer volt szerelmes
- szeret kickboxolni
„Mi szeretünk házasok lenni, ezért szeretnénk még egyszer örök hűséget fogadni, de ezúttal egy sokkal intimebb és meghittebb környezetben. „

Eva Longoria korábban a "General Hospital" sztárjának, Tyler Christopher-nek volt a felesége - 2002-2004 között. A gyönyörű színésznő egyébként 2004 novemberében találkozott először Tony Parker kosarassal, és bár a pletykák azonnal összeboronálták őket, a párocska csak 2005-ben vallotta be az igazat. Majd Tony egy évvel rá megkérte a gyönyörű latin színésznő kezét.

„Immár hat éve vagyunk együtt, és kapcsolatunk most szorosabb, mint valaha volt. És minden nappal csak szebb és jobb lesz. Tudom, hogy sablonosan hangzik, de egyszerűen ez az igazság. „

Egyébként azt is megtudtuk a napokban, hogy az aprócska színésznő nagy példaképe a szintén sportoló feleség, Victoria Beckham.

„Érdekes az a bajtársiasság, ami a sportolófeleségek között fennáll, hiszen mindannyian megértik, milyen a sok utazás, a távolság és a szoros időbeosztás. Victoria és én ugyanolyan szituációkat élünk meg a férjeink révén. Tisztelem azért, amilyen feleség, nő és anya, mindezek mellett pedig egy elbűvölő, sikeres üzletasszony. Én is ilyen szeretnék lenni.”

Eva Longoria azt is megsúgta, hogy nagy rajongója Beckhamné divatházának, és nagyon tehetséges tervezőnek tartja.

„Az ő ruhái most a kedvenceim! Klasszikusak, mégis modernek, és nagyon jól vannak megtervezve. Nagyon el vannak találva. Látszik, hogy nem csak egy celeb a divatszakmában, ő maga a divat. Tudja, miről beszél.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását