2024. április 28. - Valéria

Celebnek és modellnek büdös a munka

Keleti Györgyi a Celebműszak című műsorában a Vásárcsarnokban dolgozott, és nem csak végignyafogta az egészet, de majdnem fel is adta. A munkát úgy néz ki nem neki találták ki.
2009. október 2. péntek 13:39 - HírExtra
Az egyetlen, eddig értékelhető tudásanyagot is felmutató, mű-sztárvillogtató műsora a magyar televíziózásnak, az a Celebműszak. Igaz ennek is egyetlen egy vérmes tanulsága van: a celebeknek és modelleknek büdös az igazi munka. Keleti Györgyi sem bírta az igazi, fizikai megterheléssel járó munkát - egyszer le is ült pihenni egy órára, amiért normál esetben kirúgták volna.

– Alig pihentem a forgatások alatt, egész nap lótottam-futottam. Egyszerre négy helyen is meg kellett felelnem, a rétesesnél, a hentesnél, a zöldségesnél és a Laci konyhán. Keményen megdolgoztattak, sokszor éreztem azt, hogy már nem bírom tovább. Az egyik alkalommal, amikor kóstoltattam az embereket, akkor már tudtam, hogy végem van. Ott besokalltam. Nem szeretem megszólítani az embereket, nem megy az ilyen munka nekem. Ledobtam a tálcát és leültem egy székre. Majdnem egy óráig nem hagytam, hogy forgassunk, annyira fáradt és feszült voltam, hogy azt el sem tudom mondani - mondta Gyöngyi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. október 3. 07:09
Dehogynem!Nálam az ágyban ő volt a lepedő akrobatája!
Egyáltalán nem fáradt el,azt tanusithatom!
galamb tamás
2009. október 2. 22:19
Nem csak ezek prostik, hanem a médiában dolgozó összes személy az műsorvezetők, producerek, szinészkék, kaneramanok, világosítók.....mind-mind! Kiszolgálják azt aki a papírt adja nekik, úgy hogy a saját fajtájukat adják el, vagy teszik nevetségessé. Senkiházi tetvek!!!!!
bagi
2009. október 2. 14:18
Az biztos, hogy ezek a szajhák, csak a testükből tudják elképzelni a pénzkeresést, a valódi munka büdös nekik - mint azon testrészük is, melyet nap, mint nap megosztanak valakivel, hogy szerepelhessenek a TV-ben
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását