2024. május 2. - Zsigmond

Szexi, határozott, vehemens és szereti a szexet!

Nemrég az RTL Klub Vacsoracsatájában láthattuk, hogyan készít különleges étkeket szereplőtársainak Orosz Barbara: még bevásárolni is dívásan ment, vagyis teljes sminkben, szexi ruhában, no meg persze tűsarkúban igyekezett a vidéki élelmiszerbolt felé.
2009. október 5. hétfő 07:50 - Ruttka Ildi
Vehemens újságírónőt játszott a Jóban rosszban sorozatban, amikor először találkoztam vele a TV2-es produkció akkori sajtófőnökeként: emlékszem, meg is kérdeztem tőle a sminkszobában, saját színe-e csodás lángvörös hajkoronája? Barbara sajnálkozva közölte, hogy csak festett. Feltűnő a lángvörös, az igaz, de én abban is biztos vagyok, hogy nemcsak emiatt fordulnak meg Orosz Barbara után az utcán: olyan a kisugárzása, a nőiességének túlcsordulása, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, és a legtöbben nem is bírják ki, hogy meg ne szólítsák, kocsikból ki ne kiabáljanak utána. Valószínűsítem, ez akkor is így lenne, ha nem volna ismert, akit naponta láthatunk újságban, tévében.

-Ha egy nőben nincs meg egyfajta szexus, vonzerő, kisugárzás, az tehet magára bármit, csinálhat magával akármit, akkor sem fog megakadni rajta a világ szeme. Mindig a természetességre törekszem, ami a hajamat illeti, de szeretem az egyedi megoldásokat. Világéletemben vöröshajú akartam lenni, ezért színeztem be azonnal amúgy szőkés világosbarna árnyalatú fürtjeimet, amint 15 éves korom táján megengedték a szüleim, és azóta sem változtattam ezen a mániámon. A hajszín csak egy dolog, ami ugyanúgy üzenetet közvetít rólunk, de nem határoz meg minket. A saját, szőkésbe hajló világosbarna hajszínem egyszerűen nem passzolt világos bőrtónusomhoz! Emlékszem, már ovis koromban amiatt rajongtam az egyik társamért, mert vörös haja volt, és ma is irigykedve nézem, ha ilyen nőt vagy férfit látok valahol. A vörös hajú emberek az én szememben különlegesek, és nem csak azért, mert vonzzák a tekintetet, hanem mert csakugyan van bennük „valami”. Örülnék, ha egyszer természetes vörös hajú gyerekem szülessen!

Nehéz elhinni, de a mindig vibráló Barbara imád egyedül lenni: azt mondja, szüksége van néha a magányra, az elvonultságra, hogy feltöltődjön, hogy szembesüljön saját magával. Azt látja maga körül, hogy az emberek élete manapság nagyon beszűkült a munkahely és a magánélet kettősségébe. Barbara viszont szeretne még sokáig jönni-menni a világban, szabadon és kíváncsian élve az életét, nem leragadva egy vagy két dolognál csupán. Épp emiatt sem tudja most még elképzelni, hogy férjhez menjen, családot alapítson, gyermeket vállaljon, holott úgy tűnik, jelenlegi párkapcsolatában nagyon boldog, mert végre olyan társ van az oldalán, akire már nagyon-nagyon régóta vágyott.

- Félreértés ne essék: én is azt mondom, hogy alkossunk egységet a párunkkal, de önmagunkban is álljuk meg a helyünket! Ha szerelmes vagyok, én egy bújós kiscica tudok lenni. A hosszú párkapcsolatokban hiszek, eddig nekem csak ilyenek voltak. Sokáig tudok várni arra a férfira, akire úgy érzem, érdemes, fordított esetben viszont egy árva szalmaszálat sem teszek keresztbe. Annak a férfinak, aki mellettem van, helyén kell lennie az önértékelésének, az önbizalmának és meg kell bíznia bennem. Azt gondoltam, nehéz lesz ilyet találnom, de jelenlegi párom tökéletesen veszi az akadályokat (nevet). Ismer engem, bízik bennem, tudja, milyen vagyok vele, otthon, ezért csak mosolyog azon, amit újságokban olvas, tévékben lát velem kapcsolatosan, hiszen pontosan tudja, hogy az csak játék a részemről, vagy éppen hozzátartozik a munkámhoz. Életemben először vagyok annyira szerelmes, mint most! Ezért óvom, vigyázom a kapcsolatomat, nem láthatnak rólunk fotókat, nem olvashatnak rólunk lávsztorinkat a magazinokban. Ez nem jelenti azt, hogy négy fal között élünk, járunk színházba, moziba, találkozunk a barátainkkal, csak nem a nagynyilvánosság előtt tesszük ezt. Úgy gondolom, a szerelem nem tartozik a külvilágra. Bármilyen meglepő, én nem vagyok híve az utcán való csókolózásnak sem, holott a műsorom kapcsán sokan feltételezik rólam a szexuális szabadosságot.

Barbara külseje és viselkedése okot adhat némi beskatulyázásra. Akik nem ismerik közelről, esetleg nem is gondolnák, hogy a színész-műsorvezetőben mekkora kíváncsiság van a világ iránt, hogy milyen érdeklődő, hogy szeret tanulni, új ismereteket szerezni. Gyerekkorában nagypapája hírlapjait olvasta, érdekelte a politika, képes volt megtanulni az akkori kormány névsorát, hogy ezzel bűvölje el fizikatanárát, ha már annak tantárgyával képtelen volt dűlőre jutni...

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását