2024. április 25. - Márk

Liptai Claudia nagyon durván erotikus volt

A hírek szerint nem minden Lipai Claudia fotó került be a Playboy e-havi számába. A legdurvábbak kimaradtak, de lehet hogy a következő számban már benne lesznek. Minden Clautól függ.
2009. október 6. kedd 10:59 - HírExtra
Hogy valóban igaz, vagy csak egy jövőbeni példányszámnövelési-kísérletről van-e szó, nem tudni, de a Playboy és Liptai Claudia egybehangzó állításai szerint a fotózás során készültek olyan képek, amik nagyon durvák lettek. Ahogy Liptai fogalmazott: „Voltak olyanok, amiken úgy nézek ki, mintha egy nagy drogos buli után végigment volna rajtam a társaság”. Hogy ezek napvilágot látnak-e, az egyedül a színésznőn múlik, ugyanis a Playboy főszerkesztője szerint a szám jól fogy, így ők nyilván vevőek lennének még egy kis nyereségre.

A fotók - amiken Nunez Martin úgy ér a színésznőhöz, ahogy azt csak nagyon kevesen tehették meg eddig - jelenleg egy páncélszekrényben pihennek, és várnak sorsukra. Azonban Liptai egy rádióműsorban arról is beszámolt, hogy miért sikerültek ilyen dögösre ezek a képek. „Úgy választottam ki mind a két fotóst, hogy jó pasik legyenek. Fontos volt mindkettőjüknél, hogy ne valami kis fonnyadt alakra nézzek, hanem valóban elhiggyem abban a pillanatban, hogy meg akarom kapni a képeken keresztül azt a pasast, aki épp ott áll velem szemben”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. október 6. 11:13
Legalább tangában fotóztak a fiúk? :-)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását