2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bea asszony kocsmában mondja ki az igent!

Gáspár Győző újra házasodik - nem kell megijedni, az ara ezúttal is Bea asszony, azonban a lagzi helyszíne egy kocsma lesz!
2009. október 8. csütörtök 13:39 - HírExtra
Hétvégén újra kimondja a boldogító igent a roma sztárpár. Gáspár Győző és Gáspár Bea vasárnap esküsznek az apátfalvi Peka sörözőben, immár hatodik alkalommal. A lagzi elegáns lesz, pappal és az egész rokonsággal. Az esemény azonban ezúttal jótékony célt is szolgál, a befolyó pénzt az apátfalvi óvodásoknak ajánlják fel.

A pár az 1994-ben tartott első esküvő óta ötödször dönt úgy, hogy megerősíti házassági fogadalmát. Tavaly Győzi a Balaton partján, Siófokon vezette oltár elé mátkáját. Erre az esküvőre is hónapok óta készültek Gáspárék. Bea asszony már napokkal a jeles alkalom előtt próbálgatta frizuráját, és még a vendégsereget is sikerült megváratni. Győző ebéddel várt mindenkit a siófoki szálláson, majd következett a hagyományos menyasszony kikérés zenekar kíséretében. Ezután a vőlegény ünnepélyes köszöntőjében kifejtette, hogy Beával azért Siófokra esett a választásuk, mert ez volt az a hely, ahol tavaly Beának azt mondta, beadja a válópert...

Nehéz idők voltak azok a páros számára, s bár akkor is egy szállodában laktak, külön ágyban aludtak.

A mostani lagzi fényét Gáspárék két lánya, Virág és Evelyn is emelni fogja, akik énekléssel készülnek a nagy eseményre. Az esküvőre 6500 Ft a belépő, a jegyek fele már el is kelt. Ezért a pénzért igazi, fejedelmi vacsora várja a résztvevőket.

Bea asszony rendkívül örül annak, hogy az újabb esküvő azért fontos párjának, mert Győző szereti őt.

Forrás: bulvar.ma.hu/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását