2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Bombázó nő a képernyőn

Várkonyi Andrea újjászületett. A TV2 bemondója egyre szexisebb ruhákat vesz fel.
2009. október 12. hétfő 10:19 - HírExtra
Várkonyi Andrea kicsattan a boldogságtól. Legalábbis ezt tapasztalhatja az, aki a TV2 Tények című hírműsorából szeretné megismerni a világ dolgait. A szőke hírolvasó életében láthatóan nagy fordulat zajlott le.

Az eddig kimért beolvasó, a visszafogott ruhákban dolgozó Andrea az utóbbi napokban teljesen újraalkotta ruhatárát. A szigorú garbók és fegyelmezett kosztümök helyett színes ruhák, izgalmas dekoltázsok és mindezekben egy viruló, csodaszép nő. Mi történt itt kérem?

„A változás egyrészt az engem öltöztető szakembereknek köszönhető, másrészt annak, hogy olyan szakaszában vagyok az életemnek, amikor nagyon jól érzem magam a bőrömben. Boldog a magánéletem, és nagyon remélem, hogy ez nem csak egy periódus” – mesélte vidáman a Borsnak Andrea, aki úgy érzi, végre minden összhangban van körülötte.

„Mint ahogyan a Tények, úgy én is komoly vagyok, ugyanakkor fiatal nő és anyuka is. Örülök neki, hogy vidámabb, dinamikusabb színeket és fazonokat hordhatok, mert ilyen a személyiségem is – mondta a csinos tévés a lapnak.

Elárulta azt is, mindig adott hangulatának megfelelően választja ki az aktuális ruhadarabokat, de az összahang miatt műsorbeli állandó partnerével, Pachmann Péterrel is megbeszéli, mibe mutat jól a képernyőn. Andrea leghálásabb közönsége párja, Bochkor Gábor, aki rövid szöveges üzenetekkel udvarol kedvesének.

„Gábor lát engem a hétköznapokban, neki nem újdonság, ahogyan a Tényekben szerepelek. Már többször előfordult azonban, hogy a felvétel után kedves, dicsérő üzenet várt tőle. Így jelzi, ha különösen tetszettem neki aznap.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

statuslaci
2009. október 12. 15:57
Tényleg ízlésesen öltöztetik a "dizájnerek", de rá is fér, mert a csinos fej alatt egy gyenge közepes nő rejtőzik.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását