2024. május 17. - Paszkál

Carla Bruni mindent bevall

A nyilvánosság előtt, dokumentumfilmben vall pszichoterápiájáról Carla Bruni.
2009. október 13. kedd 11:15 - HírExtra
Nicolas Sarkozy francia elnök felesége ismert és hétköznapi emberek társaságában szólal meg a dokumentumfilmben, amelyet Gérard Miller ismert francia pszichoanalitikus és tévés személyiség rendezett.

A Le premiere seance (Az első kezelés) című műsor a tervek szerint november 7-én kerül adásba a France 3 csatornán. Bruni a terápiával kapcsolatos tapasztalatairól beszél. A filmben más ismert személyiségek is feltűnnek, többek közt Charles Berling színész-rendező, Jacques Weber rendező és Marc-Olivier Fogiel ismert televíziós műsorvezető.

A műsorban Carla Bruni-Sarkozy először vall életének legszemélyesebb dolgairól, arról, hogy fia születése után kezdett terápiára járni. A francia államfő hitvese arról is beszél, milyen érzés volt megtudni, hogy az apjának hitt férfi nem vér szerinti szülője, és hogy mennyire megrázta fivére, az AIDS-ben elhunyt Virginio elvesztése. A beszélgetésből Carla Bruni kapcsolatai sem maradtak ki.

Az egykori topmodell 2008 februárjában ment feleségül a francia elnökhöz. 2009 év elején egy interjúban beszélt arról, hogy nyolc éve jár terápiára. A francia premiere dame a közelmúltban indított saját honlapot, amelyen elnökfeleségként folytatott életéről számol be. A weboldalon többek közt véleményt nyilvánít a közte és Michelle Obama amerikai first lady között zajló "szépségversenyről" is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását