2024. május 5. - Györgyi

Nem új szerzemény Jacko posztumusz dala

Már hallható az újnak beharangozott Michael Jackson-dal az interneten, rajongók és zenei szakértők azonban gyorsan kiderítették, hogy az elhunyt amerikai énekes első posztumusz dala feltűnő hasonlóságokat mutat egy tizennyolc évvel korábban készült felvétellel.
2009. október 13. kedd 08:17 - HírExtra
A This Is It című szám a hamarosan a boltokba kerülő azonos című albumról és a mozikba kerülő dokumentumfilmből származik.

Az azonos címmel megjelenő dupla album október 26-án kerül az amerikai boltokba. Az első lemezen Jackson legnagyobb slágerei, többek között a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Human Nature és a Thriller hallhatóak - abban a sorrendben, ahogyan majd a dokumentumfilmben is felcsendülnek. Az utolsó két szám a This Is It két verziója: az eredeti és a zenekari változat.
A rajongók szerint a This Is Itnek azonban ugyanaz a dallama, mint a SaFire Puerto Ricó-i énekes által 1991-ben rögzített - kevésbé ismert - I Never Heard című dalnak, sőt a szövegük is szinte megegyezik. Az I Never Heard hétfőn megjelent a YouTube videomegosztó portálon.
Paul Anka, a hatvanas évek tinibálványa úgy nyilatkozott a hírességekkel foglalkozó TMZ.com című internetes újságnak, hogy a dalt közösen írták Jacksonnal még 1983-ban, Jackson pedig a kilencvenes évek elején készített róla hangfelvételt.

John Branca, az elhunyt énekes végrendeletének végrehajtója az internetes lapnak elismerte, hogy Jackson és Paul Anka közösen szerezték a nótát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását