2024. május 18. - Erik, Alexandra

Cini még mindig nem fizet

Habár három pert nyertek ellene, Zalatnay Sarolta (61) így is állítja, hogy a tartozásait melynek együttes összege 20 millió forint, már 11 éve törlesztette.
2009. október 16. péntek 12:19 - HírExtra
A károsultak, név szerint Komjáthyné Erzsébet, és Kolossy Sándor értetlenül állnak az énekesnő nyilatkozata előtt, melyet a Blikknek tett.

- Arcátlanság, hogy még mindig hazudik! Büntető-, polgári és végrehajtási bírósági ítéletben mondták ki, hogy egyetlen forintot sem adott vissza nekünk. 13 év alatt sehol nem tudta bebizonyítani, hogy kártalanított volna, pedig számtalan lehetőséget kapott. Sajnálom azokat a barátait, akiket belerángatott abba, hogy a lefoglalás alól segítsenek neki kimenteni az ingóságait. Mi ráfizettünk, ahogy a barátainak is csak kellemetlenséget okoz, hogy segítenek rajta, mert törvénybe ütköző dolgokba rángatja bele őket - nyilatkozta a Blikknek Sándor.

- Elegem van a gyanúsítgatásokból! Erzsike jogtalanul kéri, amit kér, és erről papírom is van. Kolossy Sándortól pedig soha nem kaptam egy fillért sem – közölte Cini.

Delhusa Gjon, a barátok egyike hónapokkal ezelőtt kilépett a Delpró Kft.-ből, melynek a célja az énekesnő ingóságainak megmentése volt a szégyenletes elárverezéstől.
- Delhusa a mai napon hatályos cégkivonat szerint is egyik tulajdonosa a Delprónak, a másik az énekesnő lemezeit kiadó vállalkozás. Birtokunkban vannak azok a dokumentumok, amelyek megalapozottá tehetnek csalás miatt egy büntetőfeljelentést Zalatnay Sarolta és a lefoglalt tárgyak miatt pert vesztett társai ellen - mondta Szűcs A. Gábor, a károsultak ügyvédje.

Cini úgy döntött, azonnal bírósághoz fordul az ügy végett, még akkor is, ha három elvesztett per áll a háta mögött.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását