2024. május 18. - Erik, Alexandra

Majka életét kockáztatta egy celebshowért

Bár az ózdi rapper szívbeteg, mégis hajlandó volt egy olyan mutatványra, ami akár komoly szívbajt is okozhatott volna. Mindezt egy olyan műsor miatt, amit még a készítői is temetnek.
2009. október 16. péntek 13:59 - HírExtra
Hogy a rapperek egymás iránti szolidaritása végett, vagy a bevállalós személyisége miatt vállalta el Majka a számára életveszélyes mutatványt, nem tudni. Annyi biztos, hogy a Sztárral szembe című műsorban egy jéghideg vizű akváriumba kellett beledugnia a fejét, ami nem épp kockázatmentes lépés szívbetegsége miatt.

Az ózdi fenegyerek azonban legyőzte félelmét és végül kiállta a próbát, már csak azért is, hogy bizonyítson riválisának. – Az ellenfelünk állandóan beszólogatott, én pedig nem az a fajta ember vagyok, aki ezt szereti. Megmutattam, hogy le tudom győzni a félelmemet - mondta büszkén a rapper.

Majkával és Ganxsta Zoleeval azonban nem szombaton, hanem pénteken este találkozhatnak majd a tévénézők. A Sztárral szemben ugyanis a vártnál kevesebb nézőt ültetett képernyő elé, ezért celebek helyett szombatonként inkább sikerfilmeket küld harcba a TV2 a rivális csatorna ellen.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását