2024. április 19. - Emma

Al Pacino koszt-kvártéjért szexelt

Az 1960-as években, még feltörekvő színészként ételért és szállásért szexelt az akkor 20 éves Al Pacino.
2009. október 16. péntek 10:59 - HírExtra
Hihetetlen? Talán az, de igaz. A hatvankilenc évesen is sármos színészről most megdöbbentő titok derült ki. Al Pacino bevallotta, hogy fiatalkorában azért szexelt, hogy legyen hol laknia és ételt kapjon.

Az 1960-as években Pacino nagy ambíciókkal rendelkező, feltörekvő színész volt az olaszországi Szicíliában. A fiatal fiú gyakran az iskolából is kimaradt, csak hogy megvalósíthassa álmait.

– Húsz voltam, Szicíliában éltem, és az egyetlen vagyonomat adtam el, amim volt – a testemet. Egy idősebb nőnél laktam, aki szállást és ételt adott, cserébe ezért én lefeküdtem vele. Reggelente úgy ébredtem, hogy nem igazán szerettem magamat.

A sztárnak nem sokáig kellett ilyen módszerekhez folyamodnia; hamarosan beindult azóta is szédületesen ívelő karrierje. Pacino ma már legenda, és a legnagyobb élő színészek között tartják számon. A teljesség igénye nélkül olyan filmcímek fémjelzik karrierjét, mint A Keresztapa-trilógia, a Serpico, A sebhelyesarcú és az Egy asszony illata.
Forrás: Snarkerati
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását