2024. április 19. - Emma

Korda György maffiózó lesz

A táncdalénekes-kommentátort elnöki lakosztállyal várták Sas Tamás legújabb filmjének forgatásán.
2009. október 21. szerda 15:39 - HirExtra
Elnöki lakosztállyal, előre behűtött pezsgővel, gyümölcstállal és mindenféle finomsággal kedveskedtek Korda Györgynek a szilvásváradi La Contessa Hotelben, aki Sas Tamás legújabb filmjében egy nagydumás pókerjátékost alakít. Az örökifjú énekes egy rövid, ám annál humorosabb szerepet játszik a filmben, ezért is érzi különösen nagy megtiszteltetésnek, hogy a ő kapta legjobb szobát.

Igazán testhez álló szerepet kapott Korda György Sas Tamás új, Szinglik éjszakája című filmjében. A közismert művész egy zsivány pókerest alakít a moziban.


„Egy szövegelős, maffiózós ruhába öltözött pókerest játszom a filmben, aki halálra idegesíti a főszereplőket. Még egy pisztolyt is a fejemhez nyomnak” – avatott be a cselekmény részleteibe a póker szerelmese, aki azt is elárulta, hogy a rendező külön őt kérte fel a szövegelős kártyás figurájához.

A megkapó vidéki tájon játszódó mozi stábját egy impozáns szilvásváradi hotelben szállásolták el, ahol mindenki Gyuri bácsija kapta a legjobb szobát.

„Amikor megérkeztünk a kastélyszállóba és kiderült, hogy én kapom a lakosztályt, nagyon meghatódtam. A szobában behűtött pezsgő és gyümölcstál várt. Óriási megtiszteltetésnek éreztem ezt a gesztust, ami talán a koromnak és a több évtizedes pályafutásomnak köszönhető” – vallott érzéseiről az elérzékenyült előadó, aki azzal akarja meghálálni mindezt, hogy a lehető legjobb formáját hozza a forgatáson, így járulva hozzá a film sikeréhez.

(A cikkben szereplő fényképek Erdélyi Gábor keze munkáját dicsérik.)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

fókazsír
2009. október 21. 15:59
Az öreg síp utcai vagány :-(
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását