2024. május 3. - Tímea, Irma

Magdi anyus titkai

Hiába Magdi anyus halála, a Mátyás király tér lakói továbbra sem élhetnek teljes nyugalomban. Előkerült a házmesternő titkos naplója.
2009. október 22. csütörtök 12:49 - HírExtra
Az elmúlt napokban került elő Magdi anyus rejtett naplója, melyben felkavaró titkokat árul el. A zsémbes öregasszony segített egy gyermek örökbeadásában. De hogy ki ő pontosan, még nem tudni. Lehet, hogy már a Mátyás király tér lakói közt járkál, vagy egy új családtagról van szó?

Vili bácsi elvesztette a feleségét, az unokája, Tilda vidékre költözött, lassan teljesen egyedül marad. Úgy gondolom azonban, hogy egy új családtag felbukkanása reményt adhat neki” – mondta a Vili bácsit alakító Várkonyi András.

– A naplóból egyértelműen kiderül, hogy egy tizenöt-tizenhat éves fiúról van szó, már azt is tudjuk, hogy Balázsnak hívták, de nem tudhatjuk, hogy most mi a neve. Egy biztos: a mi családunkban még nincs ilyen korú hozzátartozó, ezért én inkább azok között kezdenék el keresgélni, akikkel Magdi anyus jóban volt az árvaházban. Ezek közé tartozik Novák Laci, Balogh Nóra és a Berényi testvérek. Lehetséges, hogy újabb jelentkező akad a Berényi-örökségre – mondta Kertész Géza, akit Német Kristóf színész alakít.

Kristóf sorozatbeli iszonyatos sorsáról is beszélt.
„Borzalmas családi tragédiák történnek Gézával, amit én teljesen át tudok élni. Édesapám tavalyelőtt hagyott itt bennünket, de részesei lehettünk annak a csodának, hogy ismerték egymást a fiammal. Ezt az esélyt Géza nem kapja meg”

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását