2018. május 25. - Orbán

Sarah Jessica Parker ad tanácsot Obamának

A Szex és New York filmsorozat sztárja, Sarah Jessica Parker és az Oscar-díjas Forest Whitaker fognak tanácsot adni más hollywoodi hírességek mellett Barack Obama amerikai elnöknek művészeti és kulturális kérdésekben.
2009. november 3. kedd 10:03 - HírExtra
Az elnök által újonnan létrehozott "művészeti és humán tudományok bizottsága" - amelynek a first lady, Michelle Obama a tiszteletbeli elnöke - a művészeti és humán tudományos oktatás kérdéseivel, kulturális diplomáciával foglalkozik majd. Ugyancsak feladatai közé tartozik a gazdaság felélénkítése a művészetek révén és különleges események szervezésével.
Michelle Obama mellett a testület társelnöke George Stevens filmproducer és Margo Lion színházi producer.

Sarah Jessica Parker és Forest Whitaker mellett a bizottság tagja Kerry Washington és Alfre Woodard színésznők, Edward Norton színész-producer-rendező és Bryan Lourd neves hollywoodi ügynök.

A 25 tagú elnöki bizottság névsorában szerepel George Wolfe rendező, Liz Manne független filmes és Andy Spahn publicista. A tanácsadók között van ezenkívül Yo-Yo Ma csellista, Anna Wintour, a Vogue magazin főszerkesztője, a művészeti célú jótékonykodásáról híres Teresa Heinz, aki John Kerry szenátor, a 2004-es demokrata elnökjelölt felesége, továbbá Thom Moore és Christine Forester építészek, valamint Damian Woetzel balett-táncos.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását