2024. május 21. - Konstantin

A Klassz FM kultúrát fog közvetíteni

Kultúrát közvetítő, a 15 és 60 év közötti korosztályt megcélzó kereskedelmi zenei adót ígértek a kisebbik lefedettségű országos frekvenciát elnyerő Klassz FM szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján.
2009. november 4. szerda 16:35 - HírExtra
Az elmúlt 12 év hagyományainak vállalható részeit viszik tovább, az európai kereskedelmi rádiózás elemeit "beépítve, nem magyarítva" - mondta Csiszár Jenő, a médium menedzsmentjének tanácsadója. A tanácsadó legközvetlenebb, a hallgatók által a legkönnyebben elérhető, interaktív műsorokat ígérte, amelyben délután tartalmas, informatív, a hallgatókra figyelő, azokat kiszolgáló szórakoztató műsor szól majd. Arra a kérdésre, hogy feltűnik-e náluk valaki a most működő országos kereskedelmi rádiók húzónevei közül, azt közölte: az adónak "kimódolt, markáns arculata" lesz, a kérdés az, ki fér bele abba. Nevek említésétől azonban elzárkózott; Szever Pál zenei főszerkesztő ugyanerre a felvetésre azt közölte: "elképzelhető", hogy lesznek ilyenek. "Nem őrültünk meg" - mondta Szever Pál egy radikális műsorstruktúra-váltásra vonatkozó kérdésre, s hozzátette: egy ilyen típusú rádió műsoridejének 92-93 százalékában zene szól; hozzátette, a Klassz FM-nek döntő szerepe lehet a rádiókban szóló zenei paletta tágításában. Szerda délelőtt írták alá a frekvenciapályázaton nyertes cégek (a Klassz FM-et indító Advenio Zrt. és a nagyobbik vételkörzetű, az FM1 Zrt. által jegyzett Neo FM) vezérigazgatói az ORTT képviselőjével a két adó hét évre szóló koncessziós szerződését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását