2024. április 30. - Katalin, Kitti

Csillag születik: Tamás beteg mamájának énekel

A dunaújvárosi gitáros srác édesanyja fájdalmait próbálja enyhíti és akár kis időre feldtetni is a műsorban való sikeres szerepléssel.
2009. november 6. péntek 08:30 - HírExtra
Horváth Tamás a Csillag születik középdöntőbe jutott tizenhét éves énekese annyi fájdalmat élt át, ami egy felnőtt embert is megkérgesítene. Tomi az énekléssel gyógyítja lelki sebeit, s enyhítené nagy beteg mamája fájdalmát is. Tomi szülei elváltak és a felhőtlen kölyökkort beárnyékolta egy családi dráma.

– Tizenegy éves koromban az édesanyámnál agydaganatot diagnosztizáltak, ezért akkor az apukámhoz kerültem, hogy ne legyek anyukám terhére a gyógyulásban, és inkább a zenetanulásra koncentrálhassak – kezdte szomorú hangon a fiatal énekes.
– Édesanyám a betegségéből felépült, de a b a l oldalára lebénult, azóta pedig a jobb oldala sem tökéletes, ápolásra szorul. Keveset tudok találkozni vele, de tartjuk a kapcsolatot, ha nem mehetek hozzá, akkor felhívom telefonon. Mintha a sors nem mért volna elég csapást Tamásra, a Csillag születikbe való bejutása is drámai körülmények között zajlott.

Mintha valami láthatatlan erő újra és újra akadályt gördítene a dunaújvárosi srác útjába, hogy bebizonyíthassa: dacol az élet nehézségeivel.

A fiú testvérével jelentkezett a versenybe egy közös produkcióval, de a zsűri csak őt találta alkalmasnak a továbbjutásra, válaszút elé állították: vagy vállalja egyedül a versenyt, vagy mennie kell neki is. Tomi szíve majd megszakadt, de egyedül folytatta. Szerencséjére a küzdelemben nagy segítségére van a kiesett testvére is, aki önzetlenül, tiszta szívből szurkol neki.

– A testvéremnek köszönhetem a zene iránti rajongásomat, már kisbaba koromban a fejemre rakta a fejhallgatót, amiben Michael Jackson énekelt. Sajnos a Csillag születik válogatóján a zsűri őt nem találta elég jónak, de az én sikeremnek is tiszta szívből örül. Rendkívül szoros a kapocs közöttünk, kiállunk egymás mellett jóban-rosszban – magyarázta a kis csillag, aki azért is ragaszkodik annyira bátyjához, mert gyermekkorukban sokat voltak távol egymástól, szüleik válása után ugyanis testvére az édesanyjukkal maradt.

Tomi bizonyítani akar az énekléssel, örömet szerezni az embereknek, a bátyjának, és mindenekelőtt az édesanyjának. Még akkor is, ha a zsűri tetszését nem nyerte el maradéktalanul.

– Erős verseny volt, örülök, hogy beszavaztak a nézők, mivel ha a zsűrin múlik, tuti nem jutok be a középdöntőbe. Egész életemben a közönségnek zenéltem, magamnak sohasem. A tehetségkutatóba is azért jelentkeztem, hogy országos ismertségre tegyek szert. De mindenekelőtt anyukámat akarom boldoggá tenni: neki is énekelek a Csillag születikben, hiszen nagyon büszke rám, hogy láthat a tévében, én pedig annak örülök, ha boldog perceket szerezhetek neki és addig se gondol a betegségére.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását