2024. április 20. - Tivadar

Morgan Freeman megszabadult áldozatától

Morgan Freeman megállapodott tavalyi autóbalesetének áldozatával, aki súlyos sérülése és anyagi vesztesége miatt indított ellene kártérítési pert.
2009. november 7. szombat 12:37 - HírExtra
A megállapodás pénzügyi részletei nem ismeretesek, a megszületett egyezségről szóló bírósági értesülés a héten látott napvilágot.

Demaris Meyer kocsiját 2008 februárjában, a baleset estéjén az ittas hollywoodi sztár vezetette, aki egy parti után meghívta a nőt közeli házába. A megengedettnél gyorsabban haladó autó azonban Memphistől 120 kilométerrel délre kisodródott az országúton, és felborult. Mindkettejüket kórházba kellett szállítani.

Meyer, aki sérülése, orvosi számlái és a betegeskedés miatt kiesett jövedelme okán perelte az Oscar-díjas Freemant, azt is nehezményezte, hogy a nős sztárt a közösen elszenvedett baleset miatt tévesen hozta vele intim kapcsolatba a média.

Mint később kiderült, a 72 éves színész már 2007 decembere óta külön élt feleségétől, és válófélben voltak, ám ezt nem hozták nyilvánosságra.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását