2024. május 20. - Bernát, Felícia

Rohamai vannak a pornószínésznőnek

Súlyos betegség tört ki Judy Nero, pornószínésznőn: pánikbetegségben szenved.
2009. december 3. csütörtök 09:29 - HírExtra
Judy Neron kitört a pánikbetegség. Ennek következtében mindennapos rohamok érik, van, mikor rongybabaként esik össze és maga alá piszkít. A pszichés betegség okait az orvosok egyelőre nem tudják, de abban egyetértenek, hogy a sok évi felgyülemlett, fel nem dolgozott tragédia válthatta ki ezeket a súlyos tüneteket.

„Egy németországi erotika kiállításon kezdődött – mesélte Judy a Borsnak. „Díszvendégként hívtak meg. Jól éreztem magam, aztán szorítani kezdett a mellkasom. Csak annyi erőm volt, hogy szóljak: rosszul vagyok. A következő kép, amire emlékszem, hogy egy mentőben fekszem a saját ürülékemtől mocskosan. Az orvosok azt hitték, infarktusom van. Összevissza vizsgáltak, tíz napig voltam kórházban, folyamatosan rosszul voltam. Volt, hogy egy napra lebénult az egyik oldalam, volt, hogy elájultam.”

„Nagyon sok minden történt velem az elmúlt nyolc évben. Meghalt az édesapám, és a házasságom is tönkrement. Biztosan ezek is közrejátszottak a betegség kialakulásában. Szeretnék mihamarabb meggyógyulni, de érzem, hosszú út áll előttem. Rengeteg gyógyszert szedek, amelyektől nem tudok enni. A barátaim sokat segítenek” – mondja sírástól elcsukló hangon a pornósztár.

„Eddig azt hittem, a pánikbetegek csak fel akarják hívni magukra a figyelmet, és nincs semmi bajuk. Sajnos tapasztalom, hogy ez nem így van. Komoly dolog, amiből nagyon nehéz kikeveredni. Remélem, hogy nekem sikerül. Szeretnék újra az az ember lenni, aki régen voltam. Életerős és vidám.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását