2024. április 26. - Ervin

Benkő ruhában élvezett

Benkő Dániel elkapta egy körre az érte epekedő szexnagyit, Editet. A kanos lantos finomított a stílusán: ruhában, a tantra szex segítségével jutott a csúcsra.
2009. december 8. kedd 10:00 - HírExtra
Benkő Dániel legújabb randevúja feleségjelöltjével sem múlt el szex nélkül, igaz ezúttal nem dobta le a göncöt magáról: ruhástól tette magáévá Edit asszonyt.

– Editben csalódtam ugyan, amiért eltitkolta előlem, hogy a volt férjével él egy tető alatt, de még ez sem akadályozhatott meg, hogy együtt áldozzunk az orgazmus oltárán. A kapcsolatunk többek között a fülledt erotikáról szól, ezért nem volt kérdéses, hogy kipróbáljuk kettesben a tantra szexet. Az együttlétnek ennek a fajtájához nem kell levetkőzni, anélkül adjuk át magunkat a másik érintésének, ölelésének. Editnek a tekintete is elég ahhoz, szűknek érezzem a nadrágot magamon.
Gyengédségétől folyamatos izgalomban voltam, akkorákat élveztem, mint egy ágyú – emlékezett vissza a tápiószecsői szexnagyival átélt forró pillanatokra a fürge ujjai által híressé vált gitárvirtuóz, aki évek óta hódol ennek a különös szenvedélyének.

– Hat évvel ezelőtt találkoztam először a tantra szexszel, egy véletlen ölelkezés alkalmával. Azóta mélyen beleástam magam ebbe a csodálatos dologba, és folyamatosan a csúcsközeli állapotot kergetem. Ez a nagy titkom, és ennek köszönhető, hogy ilyen jól állom a sarat ennyi bámulatos nő között is. Szinte egész nap erekcióm van, ezért is vallom azt, hogy csak azok az órák számítanak az életben, amit gerjedelemben élünk meg – avatta be lapunkat életfilozófiájába az RTL Klub begerjedt gitárosa.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását