2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Friderikusz megunta a cseszegetést

Megunta Fridi, hogy lépten nyomon túlsúlyán köszörüli a torkát a környezete, ezért úgy döntött, a fitneszguru segítségét kéri.
2009. december 9. szerda 08:25 - HírExtra
Viszonylag ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ha azonban mégis elmegy egy eseményre, Friderikusz Sándor mindenhol feltűnést kelt súlyfeleslegével. És úgy tűnik, ezt már rettenetesen unja. A Bors információi szerint a népszerű műsorvezető Schobert Norbihoz, Magyarország első (na jó, Béres Alexandra után a) második számú fogyasztóbajnokához fordul.

Sőt! A bulvárlap még azt is tudni véli, hogy a fitneszguru egy fillért sem hajlandó elkérni Friditől a pluszkilók ledolgozásáért.

„Szívesen nyújtok segítséget bárkinek, akinek súlyproblémái vannak, felhatalmazás nélkül azonban senkiről sem nyilatkozhatok” – kommentálta mindezt Norbi, aki számtalan diétás élelmiszer forgalmazójaként, illetve egy rakat kiadott dvd birtokában azért aligha jár rosszul azzal, hogy ismert médiasztárokat szabadít meg feleslegüktől Kovitól Gesztesiig.

Már csak az a kérdés, Fridi miért döntött a Norbival való társulás mellett? Sokak szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy ismét a régi formájába akar kerülni, mire visszatér a képernyőre, méghozzá a TV2 Mokkájába.

„Vannak olyan szakmák, ahol szükség van arra, hogy fizikailag is szépek legyenek az emberek, ilyen például a műsorvezető szakmája. A külsejükből meggyőző erőt tudnak nyerni, jobban el tudnak adni például egy hírt, ezt a tényt pedig különféle kutatások is alátámasztják. Egy tévésnek fontos munkaeszköze a teste, hiszen nem csak az számít, hogy hogyan tud a szavaival kommunikálni. Attól meggyőző az, amit mond, ahogy előadja” – nyilatkozta a témában Végh József pszichológus.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását