2024. április 23. - Béla

Benkőt és új nejét összetartja a szex

Benkő Dániel választott: az RTL Klub műsorában elvette Kovács Andreát. Bár a frigy nem hivatalos, a lantos megtalálta párját, akivel az utolsó adás óta többször elhálta a különös házasságot.
2009. december 15. kedd 08:54 - HírExtra
Bár sokan csak színjátéknak gondolták Benkő Dániel érzelmeit, a svábhegyi libidókirály szívét valóban eltalálta Ámor nyila: a lantos a forgatás óta is minden alkalmat megragad, hogy együtt legyen kiválasztott párjával.
– Andrea megfogott, beleszerettem. Rég találkoztam ezzel az érzéssel, ezért választottam feleségemnek – fedte fel érzelmeit a pajzánság magyarországi helytartója, aki a forgatás befejezése után sem bírta kordában tartani vágyait: titkos légyottokon gyűrte a lepedőt Andreával.

– A felvételek vége után nem volt szabad találkoznunk, nehogy kiderüljön a frigyünk, mégis randevúztunk, amiből természetesen mindig oltári szex kerekedett. Remélem, ezentúl sűrűbben lesz időnk egymásra. Az, hogy különböző országban élünk, csak izgalmasabbá teszi a kapcsolatunkat, a testek vonzása legyőzi a távolságot – érzelgősködött a szexmániás szerenádos. A szlovákiai Kovács Andrea a fellegekben érzi magát, mióta Benkő meggyűrűzte.

– Nem hittem benne, hogy én leszek a felesége. Dániel igazi férfi, aki azonnal észrevette, hogy egy őszinte nő is van az asszonyjelöltek között. Én azért jelentkeztem a műsorba, hogy Dániel feleségül vegyen. Ebben sokan kételkedtek, de ez az igazság – mondta büszkén az ifjú feleség, aki szenteste már a lantos oldalán várja a Jézuskát.

– Számomra Dániel a legszebb karácsonyi ajándék, minden vágyunk, hogy kettesben töltsük az ünnepeket. A műsor legnagyobb vesztese Edit, akivel az esküvő előtt a lantos még meztelenül fürdőzött. A vagány nagyi megalázottnak és becsapottnak érzi magát.

– Benkő nem volt őszinte, minden szava hazugság volt! Megsértette a lelkemet. Én hittem neki, de csalódnom kellett. Ez most megviselt, mert azt hittem, hogy ennél többet jelentek neki. Tiszteletben tartom a döntését, és kívánom, hogy legyen boldog. Sajnálom, hogy nem az enyém lett – szomorkodott a tápiószecsői szexmami. Benkő lelkiismeret-furdalás nélkül dobta Editet.

– Nem fájt a szívem Editért, mert a végén már az érzelmek döntöttek, nem tudnék elképzelni hosszabb távú kapcsolatot olyan nővel, aki nem érintette meg a szívemet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását