2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Felkészült a télre az E.On

A legnagyobb magyarországi földgázkereskedő, az E.On Földgáz Trade, valamint a legnagyobb hazai földgáztároló vállalkozása, az E.On Földgáz Storage a törvényi előírásoknak megfelelően felkészült arra, hogy biztosítsa ügyfele és rajtuk keresztül az ország túlnyomó részének téli földgázellátását - írja a Világgazdaság keddi száma.
2009. december 15. kedd 09:40 - HírExtra
A Magyar Energia Hivatal által meghatározott keretszámok alapján a társaságok szakemberei meghatározták, mennyi földgázra van szükség a tárolókban ahhoz, hogy akár szélsőségesen hideg időben, vagy az importforrások időleges, akár egy hónapig tartó elapadása esetén ki lehessen elégíteni az igényeket.

Az E.On Földgáznál egyelőre senki sem akar jóslásokba bocsátkozni egy újabb gázkrízis esélyeiről, de az E.On csoporton belül külön stáb alakult, amelynek feladata intézkedési terv kidolgozása egy újabb gázválság esetére. Felülvizsgálták a társaság válságkezelési szabályait, pontosan meghatározva a krízis idején érvényes felelősségi szinteket, az információáramlás útját, a döntési illetékességeket, valamint a munkabeosztást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását