2024. május 18. - Erik, Alexandra

MSZP: a törvénysértés sehol nem elfogadható

Az MSZP szerint nem lehet közösséget vállalni azzal, aki törvénytelenséget követ el.
2010. január 7. csütörtök 20:50 - HírExtra
Szabó Imre, az MSZP Pest megyei elnöke, környezetvédelmi és vízügyi miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy a nap folyamán őrizetbe vették Szilágyiné Szalai Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját.

Szabó Imre kérdésre válaszolva azt mondta: bárki bárhol, bármilyen feladat ellátása közben törvénytelenséget követ el, azzal nem lehet semmiféle közösséget vállalni.

Ha bebizonyosodik, hogy Szilágyiné törvénytelenségeket követett el, akkor ennek a büntető törvénykönyv szerint következményei lesznek - fűzte hozzá.

A rendőrség a nap folyamán vette őrizetbe Szilágyiné Szalai Eleonórát és kezdeményezte az előzetes letartóztatását is. A BKV több mint 86 millió forintos végkielégítéssel távozott volt humánpolitikai igazgatóját különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják.

Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi képviselője csütörtökön azt kérte a rendőrségtől, hogy nevezze meg a politikai megrendelőit, és találja meg a politikai felelőseit is a BKV-val összefüggő botrányos ügyeknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását