2018. június 24. - Iván

Kapócs és Kamarás ismét egy pár?!

Kapócs Zsóka Amerikába készül Karády-estjével, de arról mélyen hallgatott, hogy a jelenleg Los Angelesben élő egykori szerelmét, Kamarás Ivánt is meglátogatja majd - írja a Blikk.
2010. január 16. szombat 17:43 - HírExtra
A színésznő nemrég forgatta a Hal a tortán című főzőműsort, amelyben részvételét már az utazásához kötötte, így az egész stáb tudott arról, hogy New York után a Hawaii-szigeteken szeretne január végén pihenni. Kamarás Iván pedig pont félúton él a Nagy Alma és a szigetek között. Talán közös vakációra készültek? Egy ismerős szerint ez is lehet.

Rendszeresen tartják a kapcsolatot telefonon, amióta Iván Los Angelesben él-írja a lap. Talán a színésznő rájött, hogy pár hónapos kalandja Berki Krisztiánnal csak egy tévedés volt?

Az első fellángolás elmúlása után Zsóka rájött, hogy nem talált szellemi társat a férfi ban. Úgy tűnik, a Fradi-vezér nem birtokolhatta Kamarás helyét, akivel 5 és fél évig alkottak egy párt. Talán a rövid ideig tartó kaland után mégiscsak rájött Zsóka, hogy Kamarás volt az igazi?
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását