2024. május 2. - Zsigmond

Mi lesz Vágó Istvánnal?

Pénze lesz, de műsora nem Vágó Istvánnak. A TV2 havonta utalja a fizetését – a semmiért.
2010. január 20. szerda 09:59 - HírExtra
A Bors úgy tudja, nem lesz a tavaszi szezonban új Vágó műsor. Sőt, azon túl is kétséges a folytatás. Mint ismeretes Vágó azért szerződött a TV2-höz 2009-ben, mert az RTL Klubnál közel egy évig nem foglalkoztatták.

Utolsó műsora a TV2-ön a párbaj volt, de alaposan lemaradt a nézettségi versenyben, ezért nem is készítettek további részeket. Cseberből vederbe került tehát Vágó, hiszen éppen úgy járt, mint az RTL Klubnál. Innen azonban nincsen hova mennie.

A Párbaj bukásának okairól megoszlik a szakma véleménye, egyesek szerint nem Vágónak, hanem Havasnak – akit saját bevallása szerint szintén felkértek műsorvezetőnek – kellett volna vezényelnie a játékot. Az érintett egyetért ezzel.

Havas szerint Vágó nagyon jól csinálta azt, amibe belebotlott, de azon felül nincs sok keresnivalója ebben a szakmában. „Szerintem komoly presztízsveszteség számára ez a helyzet, jobban tenné, ha visszatérne az eredeti szakmájához vegyészmérnöknek.A TV2-nek is komoly erkölcsi felelőssége van az ügyben. Elcsalták az RTL–től, nem engedhetnék, hogy munka nélkül kallódjon. Méltatlanul bántak el vele.”

A TV2 tartja magát álláspontjához: Vágóra továbbra is számít.

„Minden televíziónál bevett szokás, hogy azon képernyősöknek, akikre a csatorna hosszú távon számít, akkor is fizetést ad, ha az illetőnek éppen nincs saját műsora. Keressük a Vágóhoz illő formátumot, a Párbajjal egyelőre nem tervezünk. Ez nem jelenti azt, hogy István feladat nélkül marad. A tavaszi időszakban többször is fel fog tűnni a képernyőn” – mondta Koltay Tamás, a TV2 PR-menedzsere. Vágó István nem kívánta kommentálni Havas Henrik szavait.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

malkom
2010. január 23. 15:41
Kiegesziteskent, nezzuk csak az aktualis magyar szappanoperakat, ahol tragikomikus jelensegkent a nezettseg hajhaszasa eredmenyekeppen a szerepok halomra gyilkoljak egymast.
malkom
2010. január 23. 15:33
Hiaba maradt le a nezettseg tekinteteben, szazszor jobb volt a musora, mint a rivalisoke. Ezt olyan nagy mediaszakmbernek, mint a Havas eszre kellett volna vennie. Ezzel kapcsolatban merul fel ujra a kerdes, hogy minden a nezettseg?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását