2024. május 6. - Ivett, Frida

Bárdos nem vágyik vissza a dobozba

Mi történik mostanság Magyarország legsikeresebbnek tartott híradósduójával, a TV2-től tavaly ősszel elküldött Bárdos Andrással és Máté Krisztinával? Ezúttal a méltatlanul mellőzött műsorvezető-páros férfitagjának mindennapjaiba pillanthatunk be.
2010. január 21. csütörtök 10:59 - HírExtra
Több, mint négy hónapja már, hogy estéről estére nem a Bárdos András-Máté Krisztina páros köszönti a TV2 Tények című műsorának nézőit. Ez elég idő ahhoz, hogy a két népszerű tévés kialakítsa új életét, amelyben a főszerepet természetesen közös csemetéik, a hat éves Ádám és a három esztendő Anna játsszák. De mit csinál Bárdos, amikor épp nem a porontyokkal van elfoglalva? Van-e szabadideje, mennyire hiányzik neki a korábbi pörgős életmód?

„Nem töltöttük nagy utazásokkal, vagy pihenéssel az elmúlt hónapokat. A Film- és Színművészeti Egyetem rektorhelyetteseként dolgozom, Kriszta pedig műsorvezetést tanít heti 15 órában, így továbbra sem szakított szét minket a munka” – nyilatkozza Bárdos, arra a laikus újságírói kérdésre pedig, hogy mi egy rektorhelyettes feladata a következőket válaszolja:

„Nagyon szerteágazó. Például most zárult le az a projekt, aminek a vezetője voltam. Úgy gondolom, jelentős siker, hogy egy 100 milliós pályázatot nyertünk, amivel fiatal televíziós tehetségeknek adatik meg a lehetőség, hogy uniós pénzen kísérleti adásokat készítsenek. De világhíres a magyar operatőrképzés is. Megszűnt a magyar filmgyár, és a televízióknál sincs igény egyetemet végzett operatőrökre, ám nem a mennyiségi, a minőségi oktatás az erősségünk. Van, akit a diplomájával kezében Hollywoodban vártak.”

Mint kiderült, a népszerű tévésnek változatlanul jól esik az emberek szeretete, ám egyelőre nem gondolkozik a visszatérésen. Arra például, hogy a Blikk olvasói szerint ő a legfelkészültebb híradós, csupán ennyit reagál: „jólesik, hogy ez a nézők véleménye, de nem hiányzik még a képernyő. Talán eljön az idő, amikor rám tör, de ez nem mostanában várható”.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását