2024. május 17. - Paszkál

Egymásnak eshet Daróczi és Liptai

Liptai Claudia és Daróczi Dávid a Maldív-szigeteken adhatja át magát az élvezeteknek.
2010. január 21. csütörtök 09:59 - HírExtra
A Bors információi szerint a Gyurcsány-kormány volt szóvivője Daróczy Dávid és szerelme, Liptai Claudia a Maldív-szigeteken tölt el két hetet. A szóvivőség Gyurcsány alatt és az örökös bulvármegjelenés nyilvánvalóan hozott annyit a konyhára, hogy ne okozzon gondot a luxusutazás kifizetése.

Ezt Daróczy József, Dávid édesapja is megerősítette: „Anyagilag nem szorulnak támogatásra, de minden egyebet megkapnak tőlem.” Persze azt is hozzátette, hogy a légitársaságok sztrájkja miatt lehetséges, hogy el kell halasztani az utat.

Liptai Claudia és Daróczi Dávid egy hónapja jött össze – legalábbis a sajtó ekkor tudta meg a nagy eseményt. Azóta szinte naponta olvashatunk új információkat a szerelmesek életéről, szinte minden lépésüket fotósok, újságírók lesik, és a civilek kíváncsi tekintete elől sem menekülhetnek. Ennek a zaklatott időszaknak szakad átmenetileg vége.

„A Maldív-szigetekre utaznak kettesben, de még így is tartanak attól, hogy a környezetükben felbukkanhatnak hivatásos vagy önjelölt alkalmi fotóriporterek, akik elrabolhatják tőlük a régóta áhított nyugalmat” – mesélte a Borsnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Mint ahogyan arról a Bors már beszámolt, a múlt héten a bíróság hivatalosan is kimondta Liptai és Gesztesi válását. Így most már a legkényesebb erkölcscsőszök sem vethetnek követ a párra, ha „előnászútra” utazik az egzotikus szigetvilágba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását