2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mesterházy: sok beszéd, kevés tartalom

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor Fidesz-elnök országértékelőjét a sok beszéd, kevés tartalom jellemezte.
2010. február 5. péntek 18:03 - HírExtra
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, frakcióvezető pénteken Budapesten sajtótájékoztatón közölte: az évértékelő olyan volt, mintha Orbán Viktor is attól félne, hogy lehúzzák a Fidesz listájáról, ha túl sok konkrétumot árul el pártja programjáról.

Mesterházy Attila véleménye szerint a Fidesz elnöke ma sem "töltötte ki azt a biankó csekket", amire felhatalmazást kér a választóktól, így valójában azt kéri, hogy bekötött szemmel kövessék az emberek az ismeretlenbe.

Emlékeztetett arra, hogy volt már egy olyan politikus a történelemben, aki azt mondta: programom egyszerű, kormányozni szeretném az országot.

Orbán Viktor pénteki országértékelőjében arról beszélt, hogy készen áll a nemzeti ügyek kormányának vezetésére, amelynek alapját a munka, az otthon, a család, az egészség és a rend értéke jelenti. A legfontosabb nemzeti ügynek a gazdaság talpra állítását nevezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

higlander
2010. február 5. 18:25
Ki az a merterházy attila? Mit tett le ő a szavahihető politizálás asztalára eddig? Milyen jogon kritizál egy friss politikusarc, aki olyan pártnak a jelöltje, amelyik 8 év alatt korántsem az igazmondásáról volt híres?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását