2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mesterházy Attila buzgó mozgalma

Mesterházy Attila mozgalmat indít. A Facebook-on keresztül arra buzdít, a felhasználók küldjék el neki, mi az, amit Orbán Viktor kifelejtett pénteki országértékelő beszédéből. Buzgalmának oka különben érthető: fő ellenfele már előrébb jár nála a virtuális voksvadászatban.
2010. február 6. szombat 16:59 - HírExtra
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton - miként a választmány utáni sajtótájékoztatóján is jelezte - saját facebookos oldalára újabb videoüzenetet töltött fel. Ebben Mesterházy Attila - ismét magyar zászló előtt állva - leszögezi: Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből egyértelműen kiderült, hogy programja egyszerű, "ő akarja kormányozni az országot".

Szerinte teljesen felesleges volt a Fidesz-elnök korábbi felhívása, mert egyetlen egy konkrétum sem hangzott el a beszédében, ezért - jelzi - mozgalmat indít, amelyben azt kéri, küldjék el neki, mi az, ami mégis kimaradt a beszédből.

Mesterházy Attila az első, szerdai, a YouTube-ra feltöltött videoüzenetében őszinte beszédet kért Orbán Viktortól az országértékelő beszédében; és tett egy-két javaslatot is, mi ne maradjon ki belőle.

Korábban a Fidesz elnöke arra kérte saját, facebookos rajongóit, hogy tegyenek javaslatokat, mi kerüljön bele beszédébe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását