2024. április 19. - Emma

Kokainra bukkantak a vámosok

Térdszorítója alá rejtett kokaint az a budapesti férfi, akinek autóját és ruházatát is átvizsgálták a szombathelyi vámosok - tájékoztatta az MTI-t a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat- dunántúli Regionális Nyomozó Hivatala kedden.
2010. február 9. kedd 11:13 - HírExtra
Cséve Szabolcs főhadnagy elmondta: a gyanúsított térdszorítója alatt 10 grammnyi kokaint szállított, elmondása szerint 350 eurót fizetett a bódító anyagért egy szombathelyi személynek.

Hozzáfűzte: az eset még a hétvégén történt, de a nyomozás érdekei miatt csak most hozták nyilvánosságra.

A vámnyomozók az említett szombathelyi személynél tartott házkutatás során találtak még közel negyed kilogramm marihuanát, valamint ruházata átvizsgálása során előkerült a kokainért kapot 350 euró is - ismertette a regionális parancsnokság sajtóreferense.

A pénzügyőr nyomozók a visszaélés kábítószerrel bűncselekmény bűntettének elkövetésével gyanúsított budapesti és szombathelyi lakosokat őrizetbe vették, a 450 ezer forint értékű kábítószert és a készpénzt lefoglaták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását