2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nem hízik Szorcsik Viki

Komoly étkezési zavarai vannak Szorcsik Vikinek, a Jóban Rosszban szereplőjének.
2010. február 22. hétfő 09:21 - HírExtra
Szakítása annyira megrázta a színésznőt, hogy alig bír enni, és még a szakorvos sem tudta megoldani a problémáit. Hízni szeretett volna, de néhány kilócska felszedési után nem sikerült tovább növelni a súlyát.

Viki azonban nem adja fel a harcot. A színésznő nem tagadja, nagyon nehéz időszakot hagyott a háta mögött, ami talán magyarázatot ad komoly étkezési problémáira.

„A fogyásom még nyáron kezdődött, de akkor még minden rendben volt körülöttem. Aztán novemberre hirtelen negyvennégy kilóra fogytam ötvenkettőről. Minden összeesküdött ellenem, abban az időszakban egymást érték a gondok. Rengeteget dolgoztam, és a barátommal is akkor szakítottunk” – mesélte Viki a Borsnak, aki szerint minden bizonnyal zaklatott szerelmi élete is közrejátszott abban, hogy drasztikusan lefogyott.

„Hol kibékültünk, hol pedig összevesztünk, nagyon nehezen mondtuk ki, hogy végleg vége, de ennek mindenképpen így kellett történnie – mondta a Jóban Rosszban Bencsik Beája. Viki azonban teljes mértékben lezárta „se veled, se nélküled” kapcsolatát egykori kedvesével, és új életet kezdett.

„Most már egyáltalán nem beszélünk, megszakadt köztünk minden kapcsolat: én is élem a saját életemet, és ő is az övét. Jelenleg a munka tölti ki minden percemet, alighanem ennek a következménye az is, hogy egy kicsit megtorpantam a hízásban. Reggeltől estig a stúdióban dolgozom, de örülök, hogy van valami, ami lefoglal” – nyilatkozta Viki, aki továbbra is bízik abban, hogy sikerül visszahíznia a leadott kilókat.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását